Gå til innhold

Utslett på glans


ruchelp

Anbefalte innlegg

Hepp, fikk nylig en del små hvite flekker(~1mm) på glans, ganske jevnt spredt utover. De var hvite i en dag eller to, så ble de kun små røde flekker og forsvant helt etter et par dager til. Kjente det overhodet ikke, og er ikke vondt/sårt/kløende e.l.

Har hatt et par tilfeller med lignende prikker tidligere, men ikke fullt så mange, og jeg tror det stort sett har vært i perioder med mye sex(med kondom, dvs irritasjon) og/eller kanskje overdreven vasking. Har kun hatt (og har) en sexpartner over 9 år nå. Vi var også begge jomfru når vi ble sammen og har (så vidt jeg vet :P) ikke hatt noen sidesprang, så en kjønnssykdom nå hadde vært litt merkelig. Jeg har også meget sensitiv hud ellers, må bruke spesialshampoo og dusjsåpe etc.

Jeg er mao ikke grusomt bekymret, men synes kanskje slike prikker var et litt merkelig utseende på eksem/irritert hud. Bare lurte på om noen kanskje hadde opplevd noe lignende?

Dersom det ikke stemmer meget bra med noe seriøst alvorlig ser jeg ikke for meg at jeg sjekker det med lege hvis det ikke skjer flere ganger og blir irriterende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...