adelie Skrevet 13. desember 2007 Forfatter Skrevet 13. desember 2007 Det ante meg at det ville dukke opp en slik tråd, etter Mozartkule-avsporingen i den andre. Folkeopplysning: Ferrero Rocher er mer vanlig enn Mozartkuler i Norge, i hvert fall har de vært mer utbredt de siste årene. Mozartkuler er i flere lag og inneholder bl.a. nougat og pistasj. Her er et bilde av en gjennomskåret kule: http://no.wikipedia.org/wiki/Nougat Takk for 'folkeopplysning'. Da har jeg aldri smakt Mozartkuler, og må trekke tilbake at jeg liker dem. Det er F.R. jeg liker. Som jeg trodde de andre ikke likte, enda de utpekte seg selv som noen ordentlige godtegriser (eller hva det heter). 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 13. desember 2007 Skrevet 13. desember 2007 Nei, det er to helt forskjellige ting. Selv er jeg ikke særlig begeistret for Ferrero Rocher, men Mozartkuler er nydelige. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 13. desember 2007 Skrevet 13. desember 2007 Nei, Ferrero Rocher er vanvittig godt!!!! * puke * Ferrero Rocher er _ikke_ godt. En nøtt som svømmer i Nutella...? 0 Siter
willow Skrevet 13. desember 2007 Skrevet 13. desember 2007 de er helt forskjellige. mozartkuler har masse marsipan og litt sjokolade ii seg. ferrerro rocher har noen nøtteflak (om jeg husker rett) og nougat. 0 Siter
Sofline Skrevet 13. desember 2007 Skrevet 13. desember 2007 Det ser ikke ut som noen har greid å svare deg på forskjellen: Ferrero Rocher er en hasselnøtt i nougat?, med veldig tynn kjeks rundt, med sjokolade på, og hasselnøttbiter rundt. Om de ikke har endret på dem. Mozartkuler er vel marsipan i sjokolade med noe med pistasjnøtter inni? Altså de er grønne inni? Aldri spist dem, bare sett dem. Ferrero Rocher er dyre, men de har dem på "alle" butikker. Mozartkuler ser jeg sjeldent, mulig de kun er på kiosker. Og da er vel prisen deretter. Mozartkuler har nugatt innerst, deretter noe pistasjegreier, marsipan og sjokolade. 0 Siter
Sofline Skrevet 13. desember 2007 Skrevet 13. desember 2007 Er det narvesen jeg må på da? Eller danskebåten.... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.