fru Burlefot Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 Hvordan var det egentlig med risengrynsgrøt igjen? Må man røre i gryten hele tiden mens den koker, eller kan den trekke på svak varme under lokk (uten røring)? Vil helst unngå et den brenner i bunn... Dynegrøt og slikt er det ikke tid til å prøve på. 0 Siter
hjernetrimmern Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 Står det ikke på posen eller pakke da, at du skal røre hele tiden...det gjør jeg hvertfall! Min blir aldri brent 0 Siter
fru Burlefot Skrevet 21. desember 2007 Forfatter Skrevet 21. desember 2007 Står det ikke på posen eller pakke da, at du skal røre hele tiden...det gjør jeg hvertfall! Min blir aldri brent Det står litt forskjellig, det er derfor jeg lurer på hva som er best. Røre i en time er litt... tidkrevende... 0 Siter
Gjest Angela26 Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 Og kok groeten paa svak varme, mens du roerer. 0 Siter
Helmi Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 Uansett hav som står på pakken: vil du ha en helt hvit grøt uten brune innslag, så må du nok røre Ellers svir melken seg... 0 Siter
citoyen Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 Jeg rører absolutt hele tiden under oppkok. Når det putrer fint går jeg ned til røring ca fire ganger i minuttet. Jo tykkere bunn i kjelen, jo bedre - og for all del, ikke bruk teflongryte! Hvis det svir seg i en vanlig gryte er det bare å la være å skrape i bunnen, så er grøten likevel reddet hvis det ikke svir seg altfor mye, men i en teflongryte løsner de svidde flakene og blander seg i grøten. Eww. Og et tips til: Femtenminuttersgrøten er like god som timesgrøten, men femminuttersgrøten er uspiselig. Jeg gleder meg til grøt! 0 Siter
Orio Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 Røre, røre, røre, til armene faller av. 0 Siter
fru Burlefot Skrevet 21. desember 2007 Forfatter Skrevet 21. desember 2007 Jeg rører absolutt hele tiden under oppkok. Når det putrer fint går jeg ned til røring ca fire ganger i minuttet. Jo tykkere bunn i kjelen, jo bedre - og for all del, ikke bruk teflongryte! Hvis det svir seg i en vanlig gryte er det bare å la være å skrape i bunnen, så er grøten likevel reddet hvis det ikke svir seg altfor mye, men i en teflongryte løsner de svidde flakene og blander seg i grøten. Eww. Og et tips til: Femtenminuttersgrøten er like god som timesgrøten, men femminuttersgrøten er uspiselig. Jeg gleder meg til grøt! Her kjøres det timesgrøt, jeg skal prøve å røre masse... 0 Siter
....AV Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 Du trenger ikke røre hvis du har svak nok varme. Jeg har ofte satt på grøten før vi går på trening med barna, da er det bare å gi et lite oppkok når vi kommer hjem etter ca. 1 time, så er den klar. 0 Siter
fru Burlefot Skrevet 21. desember 2007 Forfatter Skrevet 21. desember 2007 Du trenger ikke røre hvis du har svak nok varme. Jeg har ofte satt på grøten før vi går på trening med barna, da er det bare å gi et lite oppkok når vi kommer hjem etter ca. 1 time, så er den klar. Hvor svak varme snakker vi om da? Det skal ikke koke? 0 Siter
....AV Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 Hvor svak varme snakker vi om da? Det skal ikke koke? Jeg lar den stå akkurat på kokepunktet (eller rett under hvis jeg forlater huset). 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 Jeg smelter først litt margarin i kasserollen før jeg har i resten. Etter oppkok småputrer det en liten time. Den pleier ikke å svi seg. Husk å kjøpe mandelgaven ) 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 21. desember 2007 Skrevet 21. desember 2007 Glemte jo å svare på det du spurte om. Jeg rører litt i grøten ca hvert 10. minutt. Lokket er nesten helt på, har litt gløtt på det. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.