Gå til innhold

Vinfri gløgg


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ah klart, men fortsatt så mister jeg ikke ALL alkohol ved å varme gløggen. Jeg kan jo også ha i alkohol etterpå-

Eller du kan først drikke gløggen, og så drikker du alkoholen bar etterpå.

Fortsetter under...

Skrevet

Alkohol fordamper om den blir varmere enn 40 C og vann koker vel med 60 C. Og jeg fant også på nett da en kompis sa det samme, at ved å koke alkohol en kort stund så beholder man likevel 85 % av alkoholen man helte i. Så om jeg har i sprit på minst 30 % så vil jeg nok bli beruset uansett ;)

Og jeg trenger heller ikke å KOKE gløggen for at den blir varm og god å drikke :).

Vann koker ved 100 grader.

Du har sikkert rett i det du skriver om alkohol, det må koke en stund hvis du skal være sikker på at all alkoholen fordamper. (Men det var også det faren min gjorde, han kokte vel gløggen ti minutter eller noe sånn.)

Skrevet

Nei det er det nok ikkje da.

Alkoholen fordamper visst ikke bare av et lite oppkok.

Skrevet

Alkoholen fordamper visst ikke bare av et lite oppkok.

Å er det det no.

Jaja, eg drikker nå ikkje alkohol allikevel så for meg spiller det keine kasserolle. :)

Gjest Isflaket
Skrevet

Eller du kan først drikke gløggen, og så drikker du alkoholen bar etterpå.

Du er genial:-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...