Gå til innhold

symtomer klamydia i ettertid.


dartvader

Anbefalte innlegg

hadde klamydia for 3-4 mnd siden, og fikk dette fjernet. trodde jeg da. helt til jeg leste at ikke alltid tablettene tar knekken på alle bakteriene og at de fremdeles kan vøre i kroppen. og at man rett og slett har klamydia uten å vite det.

derfor lurer jeg på noen ting i forbindelse med det. hvor stor er sjansen for at bakteriene overlever kuren? også lurer jeg på, vis man har klamydia uten å vite det (jeg er en gutt), hvordan i all verden kan man gå rundt å ikke merke at det klør som et *** og svir likeså?? :? halo, man må jo merke at man har det.

uansett, vis man går rundt i flere mnd uten å merke det, er det noen andre symtomer som kan påvises. man har jo en bakterie i kroppen, kanskje det vil påvirke imunnforsvaret eller noe sånt noe? grunnen til at jeg egentelig spørr er fordi jeg i ettertid føler en hovelse i pungen til tider. en sånn føesle at noen klemmer den hard... lurer på om jeg fremdeles har klamydia i meg??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...