pærebrus Skrevet 19. januar 2008 Skrevet 19. januar 2008 Har masse bær i fryseren, bruker de til smoothies, blåbærpai eller varmer de til is. Men skulle gjerne hatt flere tips til hva jeg kan lage som en sunn bærdessert (eller usunn:)). Anyone? 0 Siter
villbringebær Skrevet 19. januar 2008 Skrevet 19. januar 2008 Røre dem og bruke mtil pannekaker, kakefyll, syltetøy på brød og vafler! 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 19. januar 2008 Skrevet 19. januar 2008 Du kan piske kremfløte og ha i en sukret bærblanding. 0 Siter
pærebrus Skrevet 20. januar 2008 Forfatter Skrevet 20. januar 2008 Kompott!? Bærkompott? Hvordan lager man det? Samme som sviskekompott men med bær? Ikke at jeg kan å lage sviskekompott altså. 0 Siter
pærebrus Skrevet 20. januar 2008 Forfatter Skrevet 20. januar 2008 Røre dem og bruke mtil pannekaker, kakefyll, syltetøy på brød og vafler! Ja syltetøy er bankers. Holder på å gå tom i fryseren, så kan ta opp og røre litt etterhvert. Har forresten veldig lyst på vafler, kanskje jeg skal lage senere:) 0 Siter
pærebrus Skrevet 20. januar 2008 Forfatter Skrevet 20. januar 2008 Du kan piske kremfløte og ha i en sukret bærblanding. Takk for tips. 0 Siter
adelie Skrevet 20. januar 2008 Skrevet 20. januar 2008 Bærkompott? Hvordan lager man det? Samme som sviskekompott men med bær? Ikke at jeg kan å lage sviskekompott altså. Synes du har fått bedre svar, jeg. Jeg liker ikke kompott selv en gang, hadde nesten glemt ordet. Men ja, det fins sviskekompott og kirsebærkompott og fruktkompott. Man koker vel opp bær eller frukt, og jevner det med potetmel. Og så pleide man å ha litt fløte eller melk på, etter at man hadde forsynt seg. Men som sagt, de andre forslagene er mye bedre Deilig å ha sånne bær i fryser'n! 0 Siter
Speak Skrevet 21. januar 2008 Skrevet 21. januar 2008 Jeg tiner litt bær hver morgen og har på musli kornblanding. Både snuppa og jeg liker det:-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.