candyqueen_83 Skrevet 29. januar 2008 Skrevet 29. januar 2008 Til å skylle og særlig "tørke" salaten, vel! Man skyller ett og ett salatblad under springen og legger dem i "kurven" i salatslyngen, kjører et par runder, kanskje 30 sekunder i slyngen, og salaten er fin og tørr og klar til bruk :-). Våt salat er ekkelt... Lol.. bare rister litt på dem jeg. Tørka innen de skal spises uansett ) 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. januar 2008 Skrevet 29. januar 2008 [quote name=Lotte )' timestamp='1201643188' post='3792942] Havreboller skal trilles ut. Du lurte hele dol opp i stry i 2001 ;p Havreboller kjevles ut. Basta. Oppskrifta er mitt påfunn, så det så. 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 29. januar 2008 Forfatter Skrevet 29. januar 2008 Havreboller kjevles ut. Basta. Oppskrifta er mitt påfunn, så det så. Men det tar halve tiden å trille dem ut, og penere blir de også. *s* Jeg har kun holdt på med det glasstullet ditt èn eneste gang ;p 0 Siter
morsan Skrevet 29. januar 2008 Skrevet 29. januar 2008 Pizzabunner, ca 1 gang pr uke året gjennom , når jeg baker skoleboller, skillingsboller, til jul. Men jeg bruker det gamle gode trekjevlet mitt Til pizzakjevling anbefaler jeg noe ala denne. Min er ikke kjøpt på nytt&nyttig, da. men det er UTROLIG praktisk!! :-) http://www.nyttig.no/produkt.cfm?id=293 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. januar 2008 Skrevet 29. januar 2008 [quote name=Lotte )' timestamp='1201643512' post='3792955] Men det tar halve tiden å trille dem ut, og penere blir de også. *s* Jeg har kun holdt på med det glasstullet ditt èn eneste gang ;p Vi har gått over til pepperkakeformer! Så nå lager vi havreboller med hjerteform og stjerneform (greit med former som ikke har for mange små utstikkere) og sist var det sannelig noen gode og runde havrebollemenn også! ) 0 Siter
Gjest nikkot Skrevet 29. januar 2008 Skrevet 29. januar 2008 Til pizzakjevling anbefaler jeg noe ala denne. Min er ikke kjøpt på nytt&nyttig, da. men det er UTROLIG praktisk!! :-) http://www.nyttig.no/produkt.cfm?id=293 Den så kjekk ut Kanskje jeg vinner en reise i tillegg hvis jeg kjøper den hos Nytt&Nyttig ...... 0 Siter
tiliti Skrevet 29. januar 2008 Skrevet 29. januar 2008 [quote name=Lotte )' timestamp='1201643512' post='3792955] Men det tar halve tiden å trille dem ut, og penere blir de også. *s* Jeg har kun holdt på med det glasstullet ditt èn eneste gang ;p Halve tiden? Det tar jo et helt år mens glass bare SVOOOOSJ. Jeg er nesten klar for å gi Lillemus helgenstatus for å ha innført kjevlevarianten i mitt liv! Den har spredt seg til hele slekta også :-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. januar 2008 Skrevet 29. januar 2008 Halve tiden? Det tar jo et helt år mens glass bare SVOOOOSJ. Jeg er nesten klar for å gi Lillemus helgenstatus for å ha innført kjevlevarianten i mitt liv! Den har spredt seg til hele slekta også :-) Hah! Se der! Lotte aner ikke hva hun snakker om. *Fnys* 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 29. januar 2008 Skrevet 29. januar 2008 Til pepperkaker, havreboller, pizza... Den er suveren! Den fylles med vann så man får riktig vekt. Nå man skal kjevlde gjærdeig fylles den med varmt vann så deigen blir myk og fin, skal man kjevle mørdeig f.eks. så fylles den med kaldt vann så deigen ikke blir klissete. I tillegg er den mye lettere å rengjøre enn trekjevla da! Havreboller? Hva er det? ) 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 29. januar 2008 Forfatter Skrevet 29. januar 2008 Til pizzakjevling anbefaler jeg noe ala denne. Min er ikke kjøpt på nytt&nyttig, da. men det er UTROLIG praktisk!! :-) http://www.nyttig.no/produkt.cfm?id=293 ''Min er ikke kjøpt på nytt&nyttig, da.'' Kongekommentar! *hoster* Kitch'n har sikkert en fancy-fancy-utgave for oss velmøblerte? ;o) 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. januar 2008 Skrevet 29. januar 2008 Havreboller? Hva er det? ) Boller med sirup istedet for sukker og en del havrekli og havregryn. Altså kan de serverers med litt bedre samvittighet enn vanlige hveteboller. ) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 29. januar 2008 Skrevet 29. januar 2008 Boller med sirup istedet for sukker og en del havrekli og havregryn. Altså kan de serverers med litt bedre samvittighet enn vanlige hveteboller. ) Ja, for sirup er jo skikkelig sunt! 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 29. januar 2008 Forfatter Skrevet 29. januar 2008 Vi har gått over til pepperkakeformer! Så nå lager vi havreboller med hjerteform og stjerneform (greit med former som ikke har for mange små utstikkere) og sist var det sannelig noen gode og runde havrebollemenn også! ) Du har et veldekorert frokostbrod i helgene, skjønner jeg. Slipper å rydder bort pynten etter måltidet også, duh - den er jo spist opp, hehe! Det er dama si det, mange fluer i samme smekk! 1-0 til deg! *s* 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. januar 2008 Skrevet 29. januar 2008 Ja, for sirup er jo skikkelig sunt! *Flirer* Mente havreklien og havregrynene da. Om de søtes med honning istedet blir det kanskje litt sunnere og? 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. januar 2008 Skrevet 29. januar 2008 [quote name=Lotte )' timestamp='1201643909' post='3792973] Du har et veldekorert frokostbrod i helgene, skjønner jeg. Slipper å rydder bort pynten etter måltidet også, duh - den er jo spist opp, hehe! Det er dama si det, mange fluer i samme smekk! 1-0 til deg! *s* *Hehe* Samme hvor mange havreboller vi baker så er de oppspiste i løpet av noen få dager. Kompisene på skolen elsker dem! Så det er aldri noen med hjem igjen, har de fått med seg mer enn de klarer å spise opp selv så havner de alltids i en annen liten mage. ) 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 29. januar 2008 Forfatter Skrevet 29. januar 2008 Halve tiden? Det tar jo et helt år mens glass bare SVOOOOSJ. Jeg er nesten klar for å gi Lillemus helgenstatus for å ha innført kjevlevarianten i mitt liv! Den har spredt seg til hele slekta også :-) Jeg triller fort som rakker'n, med begge hender samtidig. Det der kjevleopplegget og glasset; det blir jo igjen litt deig innimellom, og det tar jo hele benken. Jeg får holde meg til det jeg kan! 0 Siter
trollemor;o) Skrevet 29. januar 2008 Skrevet 29. januar 2008 Du kan styre unna det aller meste;o) Jeg liker veldig godt is-skjeen og slikkepotten. Ellers er det kjekt å ha slike små og litt større bokser med lokk på. Spnn til oppbevaring av matrester og frysing av mat ol. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 29. januar 2008 Skrevet 29. januar 2008 Boller med sirup istedet for sukker og en del havrekli og havregryn. Altså kan de serverers med litt bedre samvittighet enn vanlige hveteboller. ) Oppskrift? Men blir det boller når man stikker ut med form? 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 29. januar 2008 Forfatter Skrevet 29. januar 2008 *Hehe* Samme hvor mange havreboller vi baker så er de oppspiste i løpet av noen få dager. Kompisene på skolen elsker dem! Så det er aldri noen med hjem igjen, har de fått med seg mer enn de klarer å spise opp selv så havner de alltids i en annen liten mage. ) Har ikke bakt det på lange tider, men det aner meg hva jeg gjør på torsdag... 0 Siter
frosken Skrevet 29. januar 2008 Skrevet 29. januar 2008 Boller med sirup istedet for sukker og en del havrekli og havregryn. Altså kan de serverers med litt bedre samvittighet enn vanlige hveteboller. ) Når ble sirup sunnere enn sukker? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.