Gå til innhold

Paranoid?


nynnes

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg hadde en ubehagelig opplevelse for to uker siden. Satt på toalettet på en fest da en fyr plutselig kom inn i trusa. Han hadde stå og jeg så en dråpe gjennom trusa, vet ikke hva denne dråpen var. Jeg ble da veldig opptatt med å få tørket meg for å kunne komme meg ut da han plutselig prøver å stikke penisen sin i min munn. Siden av penisen hans berørte leppene mine ganske "hardt" og jeg brukte hendene for å dytte han vekk. Kom altså inntil penisen hans med hendene også. Jeg mener at jeg ikke fikk noe vått på meg, han hadde jo ikke hatt utløsning. Likevel har jeg fått helt panikk i ettertid... tenk hvis jeg fikk noe på meg, en mikrodråpe, enten på hendene eller på leppene. Jeg tørket meg jo nedentil etter jeg hadde kommet inntil penisen hans. Han er en helt vanlig norsk fyr i slutten av 20-årene, så jeg ville ikke tro at han lider av noen alvorlige sykdommer, men likevel får jeg ikke hiv og kjønnssykdommer ut av hodet. Jeg føler meg helt paranoid. Dette tar fra meg matlysten og nattesøvnen. Jeg høres sikkert helt gal ut, men når jeg først har fått det på hjernen er det vanskelig å gi slipp. Jeg har tenkt meg en tur til legen, men vet at hiv ikke kan påvises før etter 6-8 uker. Og hva er risikoen for kjønnssykdommer? Hva er dine tanker om mine bekymringer? Hilsen paranoid...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Situasjonen i seg selv er helt klart ubehagelig, og han tråkket langt over grensene dine - det er ikke akseptabelt. At du reagerer etter en slik situasjon, forstår jeg godt.

Likevel: Risikoen for å få kjønnsykdommer etter en situasjon som du beskriver det er _særdeles_ liten.

For din egen skyld ville jeg likevel oppsøkt lege for sikkerhets skyld - om ikke annet så for å få det ut av hodet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...