leda Skrevet 20. mars 2008 Skrevet 20. mars 2008 Påskeaften samles familien her hos meg. Hovedrett er lammelår, dessert blir is i en eller annen form - men hva skal jeg servere som forrett? Alle forslag taes imot med takk! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 20. mars 2008 Skrevet 20. mars 2008 Jeg synes det alltid er vellykka med crostinis med forskjellige toppinger. Skjær opp en baguett i ganske tynne skiver, hiv litt olivenolje over og under før du steiker dem i ovnen - og hold øye med dem! Ta den ut når de er litt gylne. Lag en krem av Philadelphiaost, bittelitt melk, hakka basilikum og timian, litt olivenolje, sitronsaft, salt og pepper og legg en dæsj på noen av toastene. Legg en tomatskive og et basilikumblad på toppen. Lag noen toaster med kremen og en salami- eller serranobit. Jeg synes det aller, aller beste er med fois gras og rosiner på toppen, som er kokt inn i portvin. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.