mariaflyfly Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 Vi snakker altså om en slik: http://kundeweb.aggressive.no/users/gjendemsjo.no/webshop/large/Rececabaret300.JPG Denne i mine øyne heslige matvaren har flere ganger vært diskutert her i forbindelse med koldtbord. Fordomsfull som jeg er, nekter jeg å tro at dette er noe folk flest under 75 år spiser, derfor denne noe uhøytidelige forumundersøkelsen. (Kanskje jeg skal få annegunn til å komme med statistikkresultater i en frekk søylediagramform?) Liker DU cabaret? 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 NEI!!! Vi er veldig glade i koldbord, hele slekta, og du finner ikke det der skvipet der på bordet nei. *grøsser* 0 Siter
morsan Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 Usj, nei, ikke noe for meg. Men vi skal vel være varsom med å anta hva dem over 70-75 år spiser, jf den tidligere tråden om folk i den alderen med dårlige tenner og grøtspising etc;-I Den lo jeg av i flere dager;-) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 24. mars 2008 Forfatter Skrevet 24. mars 2008 Usj, nei, ikke noe for meg. Men vi skal vel være varsom med å anta hva dem over 70-75 år spiser, jf den tidligere tråden om folk i den alderen med dårlige tenner og grøtspising etc;-I Den lo jeg av i flere dager;-) *knegg* 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen.. jeg er sååå enig med deg. Cabaret er så gammeldags kjerring mat som det går ann å få, og jeg blir like overrasket hver gang noen nevner det her inne, for jeg kjenner ingen, og jeg gjentar _ingen_ under 80 år som spiser eller lager dette lenger. Cabaret er UT! ;-) 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 Jeg elsker rekecabaret, ja. Det verste er at jeg personlig sikkert kjenner mellom 50 og 100 personer under 75 år som også liker det. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 24. mars 2008 Forfatter Skrevet 24. mars 2008 Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen.. jeg er sååå enig med deg. Cabaret er så gammeldags kjerring mat som det går ann å få, og jeg blir like overrasket hver gang noen nevner det her inne, for jeg kjenner ingen, og jeg gjentar _ingen_ under 80 år som spiser eller lager dette lenger. Cabaret er UT! ;-) Nemlig! 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 Jeg har aldri smakt den maten pga at det rett og slett byr meg i mot. Så det blir litt feil å si at jeg ikke liker det. Jeg spiser det i allefall ikke. 0 Siter
Lillemus Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 Usj. Nå er det riktignok ørten år siden jeg har smakt det, men salt gele falt ikke i smak. Dessuten fatter jeg ikke at kalde kokte grønnsaker er godt heller. For ikke å snakke om kalde kokte egg. Egg skal være varme når de spises (altså i kokt eller stekt form). Basta. Så mitt svar må bli: nei, jeg liker ikke kabaret. 0 Siter
guttas Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 Fiskekabaret med remulade er nyyydelig!! I vår familie og omgangskrets er det absolutt ikke de eldste som spiser mest av det. Men derimot ungdommen og de middelaldrende. Og vi har svært mange tenåringer og unge-voksne familievenner som vanker her i huset. Men kabareen må være velfylt med skalldyr og gjerne litt kokt ørret i tillegg til egg og grønnsaker. Nam, nam. Vi bruker det ofte til lørdagskosmat med loff til også. Det er mat som får bein å gå på. 0 Siter
Gjest trolline Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 yes yes yes NYYYYYYYYYDELIG MAT.du aner ikke hva du går glipp av der:0)) men smaken er som baken...vet du! :0) 0 Siter
morsan Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 Usj. Nå er det riktignok ørten år siden jeg har smakt det, men salt gele falt ikke i smak. Dessuten fatter jeg ikke at kalde kokte grønnsaker er godt heller. For ikke å snakke om kalde kokte egg. Egg skal være varme når de spises (altså i kokt eller stekt form). Basta. Så mitt svar må bli: nei, jeg liker ikke kabaret. ''For ikke å snakke om kalde kokte egg. '' Spiser du aldri rundstykker med egg på? 0 Siter
morsan Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 yes yes yes NYYYYYYYYYDELIG MAT.du aner ikke hva du går glipp av der:0)) men smaken er som baken...vet du! :0) ''du aner ikke hva du går glipp av der:0))'' Kanskje er det nettopp det hun gjør;-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 ''For ikke å snakke om kalde kokte egg. '' Spiser du aldri rundstykker med egg på? Ikke med kalde egg nei. Aldri. Usj. Brødskiver med smør, varme egg i skiver og kaviar derimot - det er snaskens! På stekt egg må det være ketchup. 0 Siter
Gjest trolline Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 Fiskekabaret med remulade er nyyydelig!! I vår familie og omgangskrets er det absolutt ikke de eldste som spiser mest av det. Men derimot ungdommen og de middelaldrende. Og vi har svært mange tenåringer og unge-voksne familievenner som vanker her i huset. Men kabareen må være velfylt med skalldyr og gjerne litt kokt ørret i tillegg til egg og grønnsaker. Nam, nam. Vi bruker det ofte til lørdagskosmat med loff til også. Det er mat som får bein å gå på. nam-nam-nam selv de unge her , liker det! :0))) 0 Siter
morsan Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 Ikke med kalde egg nei. Aldri. Usj. Brødskiver med smør, varme egg i skiver og kaviar derimot - det er snaskens! På stekt egg må det være ketchup. Ketsjup på stekt egg???!! *urk* 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 Usj. Nå er det riktignok ørten år siden jeg har smakt det, men salt gele falt ikke i smak. Dessuten fatter jeg ikke at kalde kokte grønnsaker er godt heller. For ikke å snakke om kalde kokte egg. Egg skal være varme når de spises (altså i kokt eller stekt form). Basta. Så mitt svar må bli: nei, jeg liker ikke kabaret. Kalde kokte grønnsaker? De kommer rett fra frysedisken, og er sikkert forvellet før pakking, men kokes ikke i tilberedning til cabaret. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 Nei, usj!!! Min kjære fetter var 4 mnd eldre enn meg og jeg så veldig opp til han (han er død nå..). Når vi var små elsket han cabaret og jeg prøvde virkelig hardt å like det samme som han, men her måtte jeg bare melde pass! Den ekle gelegreia... *æææ* På 70-tallet (og før?) var vel cabaret et "must" på alle koldtbord? Har ikke inntrykk av at det er sånn nå? Til og med mamma har slutta å lage det 0 Siter
Lillemus Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 [quote name=Lotte )' timestamp='1206391308' post='3832710] Kalde kokte grønnsaker? De kommer rett fra frysedisken, og er sikkert forvellet før pakking, men kokes ikke i tilberedning til cabaret. Rå er de i alle fall ikke. 0 Siter
Lillemus Skrevet 24. mars 2008 Skrevet 24. mars 2008 Ketsjup på stekt egg???!! *urk* Kokt egg - kaviar. Stekt egg - ketchup. Ellers får jeg omtrent ikke ned noen av delene. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.