annegunn Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Jeg fikk noe cabaret-aktige greier med krepsehaler kjøpt på Jacob's engang, det gikk an. Men sånn vanlig med reker og egg og erter? Nei takk. 0 Siter
Gjest Leslesles Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Var mannen din stolt fordi du hadde laget cabaret..? Mulig jeg er treg, men den skjønte jeg ikke. Første gang HAN laget det. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Første gang HAN laget det. Ah, ser det nå, leste visst litt for fort :I) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Jeg har foresten spist det i dag også. Den svære bollen med kabaret jeg lagde på fjellet ble raskt tom. Men jeg så mye fiskepuddig, reker, crabbsticks og grønnsaker og egg at mannen min fant ut at han måtte lage en i dag om vi skulle bli kvitt ingrediensene. Første gangen han laget det da og han var stolt som bare det:) . 0 Siter
Babette Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Ja, jeg synes det er kjempegodt, særlig hvis den inneholder reker, asparges og fiskepudding. Har også smakt en variant med skinke og den slags, det var også godt. Jeg finnes ikke kresen og elsker mat. 0 Siter
Gjest Blikkboks Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Usj.. nei, det styrer jeg bestandig unna på julebord og andre tilstelninger hvor det blir servert. Klarer ikke aspikgeleen. Det som er inni er jo godt, hvorfor ødelegge det med den ekle geleen ? Nei, det gjør jeg overhode ikke. Vi kalte det aspikk hjemme, eller er det noe annet? Grøsser av den gjennomsikteige ekle geleen. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 25. mars 2008 Forfatter Skrevet 25. mars 2008 Jeg fikk noe cabaret-aktige greier med krepsehaler kjøpt på Jacob's engang, det gikk an. Men sånn vanlig med reker og egg og erter? Nei takk. Og hva tror du om statistikken her? Jeg har ikke telt opp ennå. 0 Siter
morsan Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Nei, jeg liker IKKE cabaret, og har aldri skjønt hvorfor den er en slik koldtbord-slager. Den ser jo dekorativ ut, da, særlig dersom ingen forsyner seg av den;-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Den ser jo dekorativ ut, da, særlig dersom ingen forsyner seg av den;-) Ja, men så snart noen har forsynt seg, er det katastrofe. Forbinder cabaret med ekkel buljong-gele (aspik) og eller temmelig smakløst innhold, jeg. 0 Siter
morsan Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Grandis full pakke er enda bedre! ) Vi kjøpte en grandis full pakke på bensinstasjon på vei hjem fra påskefjellet, og jo - den var et hakk bedre enn vanlig grandis, men det er noe ekkelt noe med den sausen synes jeg (eller hva det nå er). Det går an som 'fressen' men ikke som 'essen'! ;-) 0 Siter
morsan Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Ja, men så snart noen har forsynt seg, er det katastrofe. Forbinder cabaret med ekkel buljong-gele (aspik) og eller temmelig smakløst innhold, jeg. Ja, trikset må være å få noen til å spre rykter om at du lager kjempevonde cabareter slik at den bøir stående i fred;-) Eventuelt dekorere bordet med blomster i stedet - de er jo pene i flere dager *he he* 0 Siter
Gjest Cabaret ja takk Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Jeg elsker det og det har jeg alltid gjort. Jeg er 36. 0 Siter
edderCop Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Jeg liker det ikke. Det smaker helt motbydelig. 0 Siter
Gjest Wita Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Var mannen din stolt fordi du hadde laget cabaret..? Mulig jeg er treg, men den skjønte jeg ikke. Nei, fordi han laget den selv og fordi den var like god som min:) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Nei, fordi han laget den selv og fordi den var like god som min:) Skjønte etterhvert at HAN hadde laget den, kanskje mine fordommer preget min litt for hastige gjennomlesning av innlegget ditt? 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Jeg synes cabaret er kjempegodt. Spesielt med hjemmelaget remuladesaus til. Og det er lenge til jeg blir 75. 0 Siter
adelie Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 [quote name=Lotte )' timestamp='1206391308' post='3832710] Kalde kokte grønnsaker? De kommer rett fra frysedisken, og er sikkert forvellet før pakking, men kokes ikke i tilberedning til cabaret. Er det _rå_ erter og gulerøtter i cabaret? (Har ikke smakt cabaret siden jeg var 20 og det er en stund siden..) 0 Siter
adelie Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Kokt egg - kaviar. Stekt egg - ketchup. Ellers får jeg omtrent ikke ned noen av delene. Prøv med taco-saus i stedet, så får du en mer høyverdig matopplevelse. Jeg har også prøvd med hvitløk og pepper. Godt 0 Siter
adelie Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Helt enig med deg, men et virkelig sterkt minus til kaviaren Har aldri forstått at folk liker kaviar.. Men de fleste har vel fått det som barn og er vant med det 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.