grot Skrevet 3. april 2008 Skrevet 3. april 2008 I går serverte jeg gutta og kompiser en helt ny form for lapper. Det hender vi steker lapper til kos her i huset men det er jo ærlig talt ikke mye næring i dem. I går fant jeg på å bruke en porsj havregrøt som basis i lappene og det var veldig vellykka må jeg si. Lappene ble både gode og langt mer mettende. Tok en porsjon havregrøt og knekket oppi et par egg. Tilsatte litt melk og en skje margaring og litt hvetemel. Litt salt, sukker og vaniljesukker. Kjempegode med ost eller syltetøy:-) 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 3. april 2008 Skrevet 3. april 2008 Havrelapper er veldig populært her i huset også. ) 0 Siter
Jølsen Skrevet 3. april 2008 Skrevet 3. april 2008 Kanskje det går an å bruke noe grovt rugmel i oppskriften? Eller blir det ikke noe godt? Jeg har aldri laget lapper i hele mitt liv jeg altså. 0 Siter
grot Skrevet 3. april 2008 Forfatter Skrevet 3. april 2008 Havrelapper er veldig populært her i huset også. ) Visste ikke at det var noe som hette det engang jeg...:-) Har de lappene de samme ingrediensene som jeg bruker da eller? 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 3. april 2008 Skrevet 3. april 2008 Visste ikke at det var noe som hette det engang jeg...:-) Har de lappene de samme ingrediensene som jeg bruker da eller? Tja, om det er det "offisielle" navnet vet jeg ikke, jeg kaller det i hvert fall havrelapper. Lager det av havregrøt tilsatt egg, ja. Og evt litt kanel, vanliljesukker el.l. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 3. april 2008 Skrevet 3. april 2008 Jeg bruker veldig ofte havregrynsrester og grovt mel i både pannekaker og vaffler - så hvorfor ikke i lapper 0 Siter
grot Skrevet 3. april 2008 Forfatter Skrevet 3. april 2008 Tja, om det er det "offisielle" navnet vet jeg ikke, jeg kaller det i hvert fall havrelapper. Lager det av havregrøt tilsatt egg, ja. Og evt litt kanel, vanliljesukker el.l. Ikke helt det samme da skjønner jeg, men godt var det gitt:-) 0 Siter
grot Skrevet 3. april 2008 Forfatter Skrevet 3. april 2008 Jeg bruker veldig ofte havregrynsrester og grovt mel i både pannekaker og vaffler - så hvorfor ikke i lapper Har aldri prøvd det i pannekaker eller vafler heller jeg så for meg var det helt revolusjonerende, hi hi 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.