pærebrus Skrevet 5. april 2008 Skrevet 5. april 2008 Jeg har planer om å lage kylling tandoori i kveld, og har lagt kyllingfilet i yoghurtmarinade. Men i alle oppskrifter jeg har sett skal filetene bare stekes i stekeovn. Jeg har mer lyst å ha de i stekepanna og lage litt mer saus og slikt oppi der. Jeg bare lurte på om det går an å steke filetene med all yoghurtmarinaden på? Blir det brent? 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 5. april 2008 Skrevet 5. april 2008 Bruk litt svakere varme enn du pleier, så går det fint! 0 Siter
pærebrus Skrevet 5. april 2008 Forfatter Skrevet 5. april 2008 Bruk litt svakere varme enn du pleier, så går det fint! Ok, da prøver jeg det. Takk:) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.