Gå til innhold

Rislapper


Anbefalte innlegg

fiskerinnen
Skrevet

Risengrynsgrøt spees ut med melk til vaffelkonsistens ca , så har man i sukker etter smak og gjerne litt vaniljesukker hvis man liker det , litt bakepulver , og et par tre egg etter hvor stor røren skal være .

KJEMPEENKELT . Stekes på stekepanne eller i vaffelhjernet .

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...