zenitra Skrevet 10. april 2008 Skrevet 10. april 2008 Jeg vil overraske min kjære med en ordentlig "gourmet" middag på lørdag, og siden vi begge elsker all fisk, ønsker jeg en god oppskrift. Har printet ut mye spennende fra Apertif.no, men kanskje noen her inne har en deilig fiske-rett å dele med meg? Og gi meg noen gode råd om fremgangsmåte? 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 10. april 2008 Skrevet 10. april 2008 Disse er veldig gode: http://www.godfisk.no/page?id=2626&key=6172 http://www.godfisk.no/page?id=2626&key=10697 Finnes mange andre fine oppskrifter der også, men de har jeg ikke prøvd. 0 Siter
Gjest Mitt tips Skrevet 10. april 2008 Skrevet 10. april 2008 Gourmet og gourmet. Jeg synes i allefall denne er knallgod: http://www.tine.no/page?id=28&key=7976&cat=664 Men bruker å bytte ut purreløken med vanlig løk. Synes det smaker bedre da. 0 Siter
....AV Skrevet 10. april 2008 Skrevet 10. april 2008 Denne har blitt en favoritt: http://artoftaste.no/servlet/region?name=V2_SEKSJON_MAT_SOK_VIS&item=10726849 Vi har også blitt veldig glade i å steke lakse- eller ørretfileter i ovnen på en seng med grønnsaker. Bruker gjerne gulrot, vårløk, pastinakk, fennikkel eller hva vi har i huset. Legger grønnsakene i en ildfast form og setter dem i ovnen (220 grader)i ca. 15 minutter. Deretter saltes og pepres laksefiletene og legges oppå grønnsakene og alt settes inn i ovnene igjen i 15 minutter til. Serveres med råstekte potetbåter som kan stekes i samme ovn eller røstipoteter eller ris. 0 Siter
tusseline Skrevet 11. april 2008 Skrevet 11. april 2008 En av de absolutte fiske-favorittene blant den mannlige garde her i huset, er lakse- eller ørretwok. Du steker opp de grønnsakene du vil bruke i olivenolje og litt revet ingefær først. For eksempel: Løk, brokkoli, minimais, paprika. Jeg pleier ofte å bruke sukkererter også, men de har jeg i rett før servering. Når grønnsakene er woket, legges disse til side på et fat. Så stekes fisken.Den er kuttet i terninger, 2-2 cm eller større, og godt krydret med salt og pepper. Pass på å vend forsiktig. Når fisken nesten er gjennomstekt, har du i sausen. Den er sammensatt av like deler vanlig buljongblanding og søt chilisaus, med en liten dæsj soyasaus. Dette får koke et par minutter, før du har i grønnsakene. Serveres med jasminris. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.