Gjest sunnmøringen togli Skrevet 19. mai 2008 Skrevet 19. mai 2008 Jeg kommer fra Nordland, men har bodd på Vestlandet de siste 22 årene. Svigermor (gjerrige sunnmøringer?) bruker ikke noe annet enn brun saus og poteter til kjøttkakene. Selv serverer jeg enten ertestuing eller kålstuing til alt ettersom hva jeg får lyst på. Og tyttebær. Bare saus og potet blir snålt syns jeg. Og makaroni? Næsj... Øy... Komme her og komme her du!!!! Vi bruker da ertestuing til kjøttkakene!! *fornærma* 0 Siter
Gjest Bruker vi her Skrevet 19. mai 2008 Skrevet 19. mai 2008 Ertestuing, tyttebærsyltetøy og sylteagurk. 0 Siter
Atene Skrevet 19. mai 2008 Skrevet 19. mai 2008 Ser makaroni_stuing_ ikke er noe alternativ, men det er det jeg liker best til kjøttkaker. Veksler med ertestuing innimellom:-) Jeg synes også makaroni kan være greit til kjøttkaker. Men ikke _sammen_ med poteter. Det må være enten poteter eller makaroni. Ellers bruker vi kokte grønnsaker. Som regel brokkoli eller blomkål. 0 Siter
Bookworm Skrevet 19. mai 2008 Skrevet 19. mai 2008 Jeg synes også makaroni kan være greit til kjøttkaker. Men ikke _sammen_ med poteter. Det må være enten poteter eller makaroni. Ellers bruker vi kokte grønnsaker. Som regel brokkoli eller blomkål. Nei, ikke makaroner - makaronistuing:-) Makaroner (pasta) blir i stedet for poteter, men ikke stuing... 0 Siter
Atene Skrevet 19. mai 2008 Skrevet 19. mai 2008 Nei, ikke makaroner - makaronistuing:-) Makaroner (pasta) blir i stedet for poteter, men ikke stuing... Urk, nei. Poteter og makaroni er ikke godt sammen, uansett om makaronien er stuet eller ikke. 0 Siter
Speak Skrevet 20. mai 2008 Skrevet 20. mai 2008 Østlending her. Jeg bruker både kålstuing og ertestuing. Men vanligvis blir det kokte grønnsaker. (Gulrot, nykål, brokkoli, blomkål.) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 20. mai 2008 Skrevet 20. mai 2008 Er fra østlandet og bruker ertestuing ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.