Sofline Skrevet 15. juli 2008 Skrevet 15. juli 2008 Vi skal ha barnedåp i sommer og jeg spekulerer over hva som skal serveres til hovedrett (bestilles utefra). Siden det er sommer, synes jeg ikke det skal være noe som virker tungt og vinterlig. Er rødvinssaus for "tungt" til en sommermiddag? Er det greit med hovedrett uten saus? Hva med soppsaus og fløtegratinerte poteter, er det for høstaktig? 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 15. juli 2008 Skrevet 15. juli 2008 ''Er det greit med hovedrett uten saus?'' Kommer ann på hva hovedretten er..Men jeg ville gått for saus! 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. juli 2008 Skrevet 15. juli 2008 Spørs hva hovedretten er da... Alt av rent kjøtt / fisk krever i grunnen saus i selskap synes jeg, det blir fort tørt ellers. Både rødvinssaus og soppsaus høres herlig ut! 0 Siter
Sofline Skrevet 16. juli 2008 Forfatter Skrevet 16. juli 2008 Spørs hva hovedretten er da... Alt av rent kjøtt / fisk krever i grunnen saus i selskap synes jeg, det blir fort tørt ellers. Både rødvinssaus og soppsaus høres herlig ut! Takk for svar! 0 Siter
Sofline Skrevet 16. juli 2008 Forfatter Skrevet 16. juli 2008 ''Er det greit med hovedrett uten saus?'' Kommer ann på hva hovedretten er..Men jeg ville gått for saus! Takk for svar! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.