random1365380890 Skrevet 22. juli 2008 Skrevet 22. juli 2008 Er det bare å kaste de på grillen eller gjør dere noe spesielt med de? marinade/krydder eller noe sånt, begynner å bli en stund siden jeg grilla... 0 Siter
muskath Skrevet 23. juli 2008 Skrevet 23. juli 2008 Du kan pensle de med en blanding av hakket hvitløk, pepper, soyasaus og olje. La det ligge litt, kjempegodt! 0 Siter
suzann1365381182 Skrevet 23. juli 2008 Skrevet 23. juli 2008 Jeg bruker som regel vanlig krydderblanding. Det smaker greit nok, men ikke det mest eksotiske. 0 Siter
rosalina1365381182 Skrevet 23. juli 2008 Skrevet 23. juli 2008 Hvitløk hvitløk! Med hvitløk i store doser er du garantert suksess! 0 Siter
suzann1365381182 Skrevet 23. juli 2008 Skrevet 23. juli 2008 Hvitløk hvitløk! Med hvitløk i store doser er du garantert suksess! Vel, ikke for omgivelsene 0 Siter
rosalina1365381182 Skrevet 23. juli 2008 Skrevet 23. juli 2008 Vel, ikke for omgivelsene Nei da, men det er jo så sunt atte 0 Siter
Jølsen Skrevet 23. juli 2008 Skrevet 23. juli 2008 Dersom det er svin, skal det selvsagt ikke spises. Kast det. Æsj, fy faen. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.