Hushjelpen Skrevet 5. august 2008 Skrevet 5. august 2008 Er det sånn brød i langpanneform medf krydder i?? Jeg har så lyst å lage det, men hva har man til det a? Suppe? Kjøtt? Kylling? Gryteretter? Noen med gode oppskrifter? 0 Siter
Gjest xbellax Skrevet 6. august 2008 Skrevet 6. august 2008 foccacia : http://www.nrk.no/magasin/tidlig/1.4198021 Dryss over med havsalt og gå for revne sorte oliven istede for tomater. Jeg serverer brødet og gjerne en gresk salat til feks lam eller annen grillmat men det er også godt til kylling. 0 Siter
cathlin Skrevet 6. august 2008 Skrevet 6. august 2008 foccacia : http://www.nrk.no/magasin/tidlig/1.4198021 Dryss over med havsalt og gå for revne sorte oliven istede for tomater. Jeg serverer brødet og gjerne en gresk salat til feks lam eller annen grillmat men det er også godt til kylling. Ja, takk:-) 0 Siter
Gjest Rafens Skrevet 6. august 2008 Skrevet 6. august 2008 Vi bruker det til supper, salater eller fyller det med godt pålegg. Denne oppskriften er god: http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=2285 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 6. august 2008 Skrevet 6. august 2008 Jeg bruker det til mousakka, lasagne. Spekemat og fetaost. Salat. Det er så godt at du kan ha det til hva som helst. 0 Siter
Gjest xbellax Skrevet 6. august 2008 Skrevet 6. august 2008 Ja, takk:-) rester i kjøleskapet til deg etter dagens middag :-) 0 Siter
cathlin Skrevet 6. august 2008 Skrevet 6. august 2008 rester i kjøleskapet til deg etter dagens middag :-) Takk:-) 0 Siter
Speak Skrevet 7. august 2008 Skrevet 7. august 2008 Jeg serverer det ofte til grillmat. Kjempegodt. Husker ikke oppskriften på selve brødet, men det er en standard loff-oppskrift. På toppen tar jeg 1 dl olivenolje, 4 ss ferske krydderurter (gjerne basilikum), 1 ts grovt salt og 1-2 fedd hvitløk. Jeg tar alt dette i morter og heller det over. MMmmmm... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.