Gjest minnah Skrevet 26. august 2008 Skrevet 26. august 2008 Noe av den beste maten jeg kan få er middagen vi nettopp hadde - pasta med grønnsaker woket i fløte og hvitløk, med parmesan på toppen. Fantastisk godt! :-) 0 Siter
BMS! Skrevet 26. august 2008 Forfatter Skrevet 26. august 2008 Noe av den beste maten jeg kan få er middagen vi nettopp hadde - pasta med grønnsaker woket i fløte og hvitløk, med parmesan på toppen. Fantastisk godt! :-) Hørtes godt ut, ser ikke bort fra at jeg kommer til å prøve denne også, jeg :-D Tusen takk for svar 0 Siter
Tralla Skrevet 26. august 2008 Skrevet 26. august 2008 Wokgrønnsaker med kylling eller scampi, med saus av sweet chilli og soya saus er rask og god middag til meg. 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 26. august 2008 Skrevet 26. august 2008 Ja, bare for meg som gjerne vil ha ting inn med t-skje..... Du fryser dem ustekt ikke sant, så tar du dem opp etterhvert som du skal bruke dem? Ja, fryser dem ustekt. Hadde ingen oppskrift jeg heller da jeg gjorde det første gang, så det ble en veldig kompakt grateng da. Husker jeg måtte lage litt hvit saus som vi blandet i på tallerkenen, men det gikk jo fint det òg. :-) 0 Siter
jubalong70 Skrevet 26. august 2008 Skrevet 26. august 2008 Når alle er sure og slitne og sultne, da lager jeg havregrøt. Alle ungene elsker det, og jeg også Godt, sundt og mettende, og superraskt å lage. Ingen over, ingen ved siden 0 Siter
Gjest utålmodig og blakk Skrevet 26. august 2008 Skrevet 26. august 2008 Når alle er sure og slitne og sultne, da lager jeg havregrøt. Alle ungene elsker det, og jeg også Godt, sundt og mettende, og superraskt å lage. Ingen over, ingen ved siden hva trengs utenom havregryn og vann?blakk for tiden,så jeg trenger noe billig...og helst godt og sunt i tillegg:) 0 Siter
Lillemus Skrevet 26. august 2008 Skrevet 26. august 2008 hva trengs utenom havregryn og vann?blakk for tiden,så jeg trenger noe billig...og helst godt og sunt i tillegg:) Havregrøt er best når den lages på melk da. Den kan lages på vann, guttungen her elsker det, jeg synes den er pyton. ) 0 Siter
org Skrevet 26. august 2008 Skrevet 26. august 2008 Tusen takk. Den så jammen god ut også. Den skal jeg prøve en dag tiden er knapp ja :-D Ha en flott kveld Ja, den synes jeg så god ut også. Ideen er herved stjålet for fremtidig bruk. :-) 0 Siter
Gjest utålmodig og blakk Skrevet 26. august 2008 Skrevet 26. august 2008 Havregrøt er best når den lages på melk da. Den kan lages på vann, guttungen her elsker det, jeg synes den er pyton. ) høres best ut med melk,men jeg skal prøve meg litt frem:) takk for svar iallefall:) 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 26. august 2008 Skrevet 26. august 2008 Fiskeform i tomatsaus.... Hmmmm. Det har jeg aldri hørt om før. Tusen takk for tips, og utdyp gjerne den fiskeformen litt.... AneMs mann har sikkert en oppskrift :-D Nå er min kjære kommet hjem, så her er oppskrifta: Fisk med tomatpure: 1 blokk med sei fra frysedisken. Den deles i skiver og krydres med krydderblanding før den legges i en smurt ilfast form på 20X30 cm. 1 pakke fløte og en liten boks tomatpure vispes godt sammen. Ha i en liten boks mais og hakket purreløk. Denne blandingen heller du over fisken. Du kan gjerne ha ost på toppen. 200 grader i 40 minutter. Serveres med poteter og gulrot. Det er sikkert godt med salat til, det skal jeg lage neste gang. 0 Siter
Aliza1365380759 Skrevet 26. august 2008 Skrevet 26. august 2008 Ja, den synes jeg så god ut også. Ideen er herved stjålet for fremtidig bruk. :-) Her tråles matprat.no for nye mat-ideer når både samboeren min og jeg egentlig er litt matlei, så det er fritt fram for stjeling av mat-ideer her ja! :-) Forøvrig passer eventuelle rester godt som lunsj dagen etter hvis det er tilgang på micro på skolen, for de av oss som ennå er studenter og må tenke litt økonomisk ;-) 0 Siter
org Skrevet 26. august 2008 Skrevet 26. august 2008 Her tråles matprat.no for nye mat-ideer når både samboeren min og jeg egentlig er litt matlei, så det er fritt fram for stjeling av mat-ideer her ja! :-) Forøvrig passer eventuelle rester godt som lunsj dagen etter hvis det er tilgang på micro på skolen, for de av oss som ennå er studenter og må tenke litt økonomisk ;-) Ja, matprat er ei god side. Men vi har barn som nok er over gjennomsnitte sære på maten - derfor går det mye i det samme, dessverre! Oppvarmet lunsj er arbeidsdagens høydepunkt! 0 Siter
BMS! Skrevet 26. august 2008 Forfatter Skrevet 26. august 2008 hva trengs utenom havregryn og vann?blakk for tiden,så jeg trenger noe billig...og helst godt og sunt i tillegg:) Jeg liker best havregrøt med vann, så du får prøve deg frem :-D Vennlig hilsen 0 Siter
BMS! Skrevet 26. august 2008 Forfatter Skrevet 26. august 2008 Wokgrønnsaker med kylling eller scampi, med saus av sweet chilli og soya saus er rask og god middag til meg. Hørtes deilig ut :-D 0 Siter
tusseline Skrevet 27. august 2008 Skrevet 27. august 2008 To retter går ofte igjen hos oss: Kyllingwok med sterk karri. Marinerer oppskåret kyllingfilet i like deler soyasaus og olivenolje, hvitløk og sterk karri (ca. 1 teskje pr. filet). Steker grønnsaker etter ønske (ofte løk, minimais, brokkoli eller blomkål, paprika, sukkererter), legger de bort. Steker kyllingen, har i buljong, mer karri, soyasaus og maisennajevner. Tar i grønnsakene igjen, varmer de lett, og serverer med ris. Stekt laks/ørret med ris og brokkoli. På risen har vi rømme og et cajunkrydder som heter Tony Cacheres Original Seasoning (for øvrig ett av de beste krydderiene jeg har!). 0 Siter
jubalong70 Skrevet 27. august 2008 Skrevet 27. august 2008 hva trengs utenom havregryn og vann?blakk for tiden,så jeg trenger noe billig...og helst godt og sunt i tillegg:) Jeg halvblander vann og melk, og har i havregryn og litt salt. Husk at det tykner når det koker, så ikke ha i for mye havregryn. Har du i for lite, så blir det havresuppe Så kan du servere helt enkelt med sukker og kanel, eller du kan servere med eplesyltetøy og kanel (veldig godt). Du kan også bruke eplebiter og rosiner, eller andre bær. Nam, nam 0 Siter
BMS! Skrevet 28. august 2008 Forfatter Skrevet 28. august 2008 To retter går ofte igjen hos oss: Kyllingwok med sterk karri. Marinerer oppskåret kyllingfilet i like deler soyasaus og olivenolje, hvitløk og sterk karri (ca. 1 teskje pr. filet). Steker grønnsaker etter ønske (ofte løk, minimais, brokkoli eller blomkål, paprika, sukkererter), legger de bort. Steker kyllingen, har i buljong, mer karri, soyasaus og maisennajevner. Tar i grønnsakene igjen, varmer de lett, og serverer med ris. Stekt laks/ørret med ris og brokkoli. På risen har vi rømme og et cajunkrydder som heter Tony Cacheres Original Seasoning (for øvrig ett av de beste krydderiene jeg har!). Tror jeg må prøve denne også jeg :-D Tusen takk 0 Siter
BMS! Skrevet 28. august 2008 Forfatter Skrevet 28. august 2008 Gilde kjøttkaker :0) Ferdigkjøpte komper er også godt, også farserett med makkaroni :0) Hva er komper igjen? Er det di hvite klompene man har i Sodd? 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 28. august 2008 Skrevet 28. august 2008 Hva er komper igjen? Er det di hvite klompene man har i Sodd? Komper er en potetball, med kjøtt inni! :0) Noen kaller det raspeball. 0 Siter
BMS! Skrevet 28. august 2008 Forfatter Skrevet 28. august 2008 Noe av den beste maten jeg kan få er middagen vi nettopp hadde - pasta med grønnsaker woket i fløte og hvitløk, med parmesan på toppen. Fantastisk godt! :-) Tenkte jeg skulle ha denne på ukesplanen min, er du snill og gir meg den i detalj? Vennlig hilsen eg som må ha ting inn med t-skje 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.