Gjest bakerNot Skrevet 10. september 2008 Skrevet 10. september 2008 ...hvor hvitt er det snakk om egentlig? Hvor lenge med en vanlig miksmaster? Rører og rører og rører... Har fått det for meg at man ikke skal merke sukkerkornene, men det kan vel umulig stemme? 0 Siter
Lillemus Skrevet 10. september 2008 Skrevet 10. september 2008 Jeg rører det bare sammen til det blir lysegult og mykt som en røre. ) Helt hvitt og uten sukkerkorn har jeg aldri giddet... 0 Siter
Speak Skrevet 10. september 2008 Skrevet 10. september 2008 Du kommer til å kjenne sukkerkornene. Vil tro at jeg visper 2-4 minutter. (Minuttene går veldig treigt når man visper....) 0 Siter
Jølsen Skrevet 10. september 2008 Skrevet 10. september 2008 Jeg vet hvordan du kan gjøre sausen helt hvit. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.