Gjest humper Skrevet 12. september 2008 Skrevet 12. september 2008 Har flytta for meg selv og klarer ikke lage mat, alt smaker dritt, men hvordan kan jeg få til så kotletter ikke blir sinnsykt tørre??? 0 Siter
Katt-ja Skrevet 12. september 2008 Skrevet 12. september 2008 Nå er ikke jeg ekspert på å steke koteletter....men som regel heller jeg litt vann i pannen etter å ha stekt dem litt på hver side, og så legger jeg et lokk over, slik at de surrer i vannet den siste tiden... Da blir de hverken rå eller tørre. 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 12. september 2008 Skrevet 12. september 2008 Krydre dem og stek på bakepapir inni stekeovnen. 0 Siter
Lillemus Skrevet 12. september 2008 Skrevet 12. september 2008 På samme måte som du steker kyllingfileter? Først på litt sterk varme så de får stekeskorpe, så skru ned varmen og etterstek noen minutter på svakere varme, evt. under lokk? Evt. steke dem noen min på hver side for å få stekeskorpe og så la dem trekke i en saus til de er gjennomstekte? 0 Siter
Gjest GA Skrevet 12. september 2008 Skrevet 12. september 2008 De blir veldig gode og møre i stekovnen på 125 grader i en times tid eller lenger. Jeg pleier å ha litt vann i bunnen av langpanna. (nakkekoteletter blir best på denne måten) 0 Siter
Speak Skrevet 12. september 2008 Skrevet 12. september 2008 Stek dem på utsiden. (Altså ikke så lenge). Hell på litt vann, og kok dem til de blir kjennom "stekte". Da blir de også kjempemøre. Men litt buljong/krydder så har du saus samtidig. 0 Siter
Jølsen Skrevet 12. september 2008 Skrevet 12. september 2008 Det er vel ikke svinekoteletter du spiser? 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 12. september 2008 Skrevet 12. september 2008 Vi pleier først steke de, så fylle vann i panna, og la kjøttet små putre en stund. Noen har de i ildfastform i stekeovnen også, da blir de visst ikke så tørre. :0) 0 Siter
Gjest hønse-Magda Skrevet 12. september 2008 Skrevet 12. september 2008 Det er vel ikke svinekoteletter du spiser? Svinekoteletter er snadder det, Rigmor (eller var det SMIR)? 0 Siter
Gjest mmmmmmmmmmat Skrevet 12. september 2008 Skrevet 12. september 2008 Stek de først i margarin så de får stekeskorpe på begge sider, da beholder de kjøttsafta, ha de så i oppvarmet ovn med litt vann i bunnen, du kan gjerne ha f.eks. eplebiter og løk i for mer smak. samt litt olje. La kotelettene putre her til mesteparten av vannet er bortkokt. Restene av kraften kan du bruke til sausen. 0 Siter
Jølsen Skrevet 12. september 2008 Skrevet 12. september 2008 Svinekoteletter er snadder det, Rigmor (eller var det SMIR)? Jeg er ikke SMIR. Nei, men lammekoteletter er veeeldig godt, smatt smatt! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.