Gå til innhold

Grillet kylling og holdbarhet


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har en hel grillet kylling som har ligget i kjøleskapet siden onsdag.

Kan denne spises nå? Eller er den for gammel?

Er litt redd for gammel kylling:o)

Til en annen gang jeg kjøper for mye kylling...kan den fryses?

Kanskje dele opp i små biter først og bruke i salater, gryter ol???

Gjest møkkakjerringa
Skrevet

Du kan bruke den i dag :) kanskje i morgen og, men ikke lenger. Toppen 3-4 dager for ferdig stekt kjøtt.

Skrevet

Kylling kan fryses ja! Pleier som regel å kjøpe store pakninger kyllingfilet, legge dem i enkeltposer og hive i fryseren jeg. :o) Ferdig grillet kylling renses og legges i passelig store porsjoner i poser og fryses ned.

Hvis kyllingen din har ligget i kjøleskapet så er det ingen fare med å spise den i dag.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...