Gjest Noen å anbefale Skrevet 21. september 2008 Skrevet 21. september 2008 Kan noen også anbefale en snill myk mild en? 0 Siter
annegunn Skrevet 21. september 2008 Skrevet 21. september 2008 Camembert er (tradisjonelt sett) fra Normandie - Brie er fra en annen del av Frankrike. I praksis er ofte Brie mildere i smaken. Hvis du virkelig vil ha en skikkelig snill sak ville jeg kanskje prøvd Supreme? Favoritten min på den fronten er Coeur de lion. Tallegio'n til flyfly er hverken brie eller camembert, men en ganske smaksrik og knallgod italiensk bløtost. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 21. september 2008 Skrevet 21. september 2008 Brie er fetere og mildere enn camembert. I Frankrike er camembert gjerne en frokost-ost, mens brie er en dessertost. Jeg foretrekker generelt brie, som jeg gjerne har til frokost hver helg - gjerne med tomatskiver og basilikumblader på :-). De pasteuriserte som selges i de fleste norske ostedisker ferdig oppskåret i stykker er gjerne ganske milde - ofte for milde, synes jeg. De upasteuriserte smaker mer, men kan kanskje lukte vel mye fjøs . Modenheten er viktig, klem meget forsiktig på den og kjenn at den er litt bløt. De helt harde smaker papp. Husk også at den blir langt bedre om den er litt temperert, har du muligheten bør den tas ut av kjøleskapet en time før du skal spise den. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.