Gå til innhold

Enkel, billig og god mat til fire personer! :)


Gjest På hyttetur med kanarifugl i bur

Anbefalte innlegg

Gjest På hyttetur med kanarifugl i bur
Skrevet

Vi skal p hyttetur med et vennepar, og vi har ikke tenkt til å bruke så mye penger på mat, men vil allikevel lage noe godt vi kan kose oss med.. Og derfor ønsker jeg tips til mat som er enkelt å lage (gidder ikke bruke halve dagen på å lage mat på hytta), godt og ikke koster altfor mye. Skal ha tre middager.. Blir nok taco en dag..

Gjest medister-Lovisa
Skrevet

Rekecabaret

Hønsefrikasé

Medisterpudding med stua tyttebær og persille kvast

Skrevet

Lapskaus du lager hjemme og tar med en stor kjele + halvstekt loff som serveres varm ved siden av.

Skrevet

* Ertesuppe, evt. med ekstra grønnsaker og oppskåret skinke(fra boks) oppi + godt brød ved siden av.

* Tomatsuppe med egg og godt brød/baguetter.

* Pizza (kjøp ferdig pizzabunn, så blir det enkelt)

* Kylling, ris og ferdig saus fra glass.

* Skinke- eller pølsegrateng.

* Hamburgere med brød og salat,og evt. ovnsstekte poteter.

* Fylte fiskepanetter med potetmos(og frossen grønnsaksblanding)

Gjest KokkaKokka
Skrevet

Fredag;

Forrett: Dandert toast med servelat, persillekvast og rømme

Hovedrett: Stua wienerpølser, med rødkøl og ris.

Dessert: Kompott av valgfritt slag

Lørdag:

Forrett: Eggehakk, smågrønt samt majones

Hovedrett:Luksussallat servet med kaldrøkte lomper

Dessert: Pinup

Søndag:

Forrett: To stk halve agurker med remulade og salami

Hovedrett: Småkjøtt med pinne og rødgrøt.

Dessert: Valgfritt småsøtt

Hovedrett:

Gjest ta med en ferdig gryte.
Skrevet

Gryteretter med gode grønnsaker og godt kjøtt, blir bare bedre av å lages på forhånd og så varmes opp på hytta.

Det er ikke kjempebillig, men i og med at man ikke har så mye ved siden av (forretter og salater osv som ofte drar opp prisen når man lager gjestemat hjemme) så blir det ikke ekstramt dyrt heller. Se om du finner noe kjøtt på tilbud.

Søk på burgundergryte for eksempel, så finner du en veldig god rett. Den kan fryses i kjelen og ta med hele kjelen frossen i bilen til hytta, så tiner den langsomt og kan bare varmes opp når dere skal spise.

Eller fårikål med lammekjøtt? Det blir ikke så veldig mye lukt ved bare å varme den opp på hytta (selve kokingen kan være voldsom på et hyttekjøkken med åpent kjøkken og uten ventillator..)

Eller en god hjemmelaget lapskaus med godt kjøtt i? Kan også fryses på samme måten som burgundergryten.

Godt brød til er fint de første dagene (mens brødet er nokså ferskt). Flatbrød er også greit på hytta. Koker du ris, bruk gjerne sånne poser som du koker risen i, så letter du oppvasken..

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...