Gjest På hyttetur med kanarifugl i bur Skrevet 29. september 2008 Skrevet 29. september 2008 Vi skal p hyttetur med et vennepar, og vi har ikke tenkt til å bruke så mye penger på mat, men vil allikevel lage noe godt vi kan kose oss med.. Og derfor ønsker jeg tips til mat som er enkelt å lage (gidder ikke bruke halve dagen på å lage mat på hytta), godt og ikke koster altfor mye. Skal ha tre middager.. Blir nok taco en dag.. 0 Siter
Gjest medister-Lovisa Skrevet 29. september 2008 Skrevet 29. september 2008 Rekecabaret Hønsefrikasé Medisterpudding med stua tyttebær og persille kvast 0 Siter
Speak Skrevet 29. september 2008 Skrevet 29. september 2008 Lapskaus du lager hjemme og tar med en stor kjele + halvstekt loff som serveres varm ved siden av. 0 Siter
Gjest baremei Skrevet 29. september 2008 Skrevet 29. september 2008 * Ertesuppe, evt. med ekstra grønnsaker og oppskåret skinke(fra boks) oppi + godt brød ved siden av. * Tomatsuppe med egg og godt brød/baguetter. * Pizza (kjøp ferdig pizzabunn, så blir det enkelt) * Kylling, ris og ferdig saus fra glass. * Skinke- eller pølsegrateng. * Hamburgere med brød og salat,og evt. ovnsstekte poteter. * Fylte fiskepanetter med potetmos(og frossen grønnsaksblanding) 0 Siter
Gjest KokkaKokka Skrevet 29. september 2008 Skrevet 29. september 2008 Fredag; Forrett: Dandert toast med servelat, persillekvast og rømme Hovedrett: Stua wienerpølser, med rødkøl og ris. Dessert: Kompott av valgfritt slag Lørdag: Forrett: Eggehakk, smågrønt samt majones Hovedrett:Luksussallat servet med kaldrøkte lomper Dessert: Pinup Søndag: Forrett: To stk halve agurker med remulade og salami Hovedrett: Småkjøtt med pinne og rødgrøt. Dessert: Valgfritt småsøtt Hovedrett: 0 Siter
Gjest ta med en ferdig gryte. Skrevet 29. september 2008 Skrevet 29. september 2008 Gryteretter med gode grønnsaker og godt kjøtt, blir bare bedre av å lages på forhånd og så varmes opp på hytta. Det er ikke kjempebillig, men i og med at man ikke har så mye ved siden av (forretter og salater osv som ofte drar opp prisen når man lager gjestemat hjemme) så blir det ikke ekstramt dyrt heller. Se om du finner noe kjøtt på tilbud. Søk på burgundergryte for eksempel, så finner du en veldig god rett. Den kan fryses i kjelen og ta med hele kjelen frossen i bilen til hytta, så tiner den langsomt og kan bare varmes opp når dere skal spise. Eller fårikål med lammekjøtt? Det blir ikke så veldig mye lukt ved bare å varme den opp på hytta (selve kokingen kan være voldsom på et hyttekjøkken med åpent kjøkken og uten ventillator..) Eller en god hjemmelaget lapskaus med godt kjøtt i? Kan også fryses på samme måten som burgundergryten. Godt brød til er fint de første dagene (mens brødet er nokså ferskt). Flatbrød er også greit på hytta. Koker du ris, bruk gjerne sånne poser som du koker risen i, så letter du oppvasken.. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.