Gå til innhold

hvordan skal fårikålen være?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Store biter. Med masse kål, melne poteter og stua tyttebær.

Tyttebær??? !! Hrmf...

Gjest medister-Magda
Skrevet

Tyttebær??? !! Hrmf...

Stua tyttebær til fårikål har alltid vært en slager her på bruket.

Skrevet

I store rene biter - og uten meljevning. Pepperkornene skal også ligge løst, og ikke i noen beholder!

Skrevet

I store rene biter - og uten meljevning. Pepperkornene skal også ligge løst, og ikke i noen beholder!

Enig:-)

Skrevet

Store rene biter den første dagen. De to neste mer og mer most.

Det er greia for meg. Nam!

Skal koke fårikålen på plate utendørs i år.

''Skal koke fårikålen på plate utendørs i år.''

Hvorfor det? Har du fått klage på lukta? ;)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...