mariaflyfly Skrevet 4. oktober 2008 Skrevet 4. oktober 2008 Har du en god oppskrift på focattia? Litt over en kg hvetemel 1 pk tørrgjær 1 l vann 0,5 dl olivenolje 2 store klyper salt Gjør omtrent så her: La deigen heve til dobbel størrelse. Ta den ut og trykke den flat i langpannen slik at den er full av avtrykk etter fingrene. Etterhev ca 30 til 45 min. Strø over pynten du vil ha på brødet: Oliven, rå løk, soltørkede tomater el. l. Eller bare flaksalt. Hell over masse god olivenolje Stekes på ca 180 grader i 40 min. Avkjøles på rist slik at det forblir sprøtt i skorpen. 0 Siter
Platina Skrevet 4. oktober 2008 Skrevet 4. oktober 2008 Valnøtter er godt på p.eks. brie. Purreløk er godt på blåmuggost. 0 Siter
Gjest firepile Skrevet 4. oktober 2008 Skrevet 4. oktober 2008 Boffaris!!!!!!!!!! Hakk i plata? 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 4. oktober 2008 Skrevet 4. oktober 2008 Mangochutney er godt tilbehør ja :-) Men hva er Oliventapenade? Oliventapenade er en pasta av moste oliven m.m. Egentlig kanskje ikke så egnet til ost, men veldig godt til kjeks og rødvin :-). 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.