hjernetrimmern Skrevet 4. november 2008 Skrevet 4. november 2008 Har søkt litt på nettet, og funnet en enkel og grei dip til grønnsaker...men er det noen der ute som har en som kan brukes til frukt?? Eller er det greit å bare kutte den opp i passe biter ved siden av?? Alt er jo godt uten dip uansett da, men tenkte å ha litt ekstra... Tenkte jeg skulle prøve å servere litt sunt på et homeparty, for en gang skyld...blir altfor mye kaker og snop ellers på slike møter synes jeg... 0 Siter
ilaria Skrevet 4. november 2008 Skrevet 4. november 2008 Vaniljekesam som tidligere foreslått. Ellers er vaniljeyoghurt med kanel i kjempegodt til epler og pærer. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.