Gjest Geir Skrevet 10. desember 2008 Skrevet 10. desember 2008 Akevitt blir servert selvfølgelig, men ikke på meg. Jeg har nemlig litt dårlig erfaring fra lutefisklaget i 1993 og etter det har jeg ikke rørt det;o) Er denne spesielt god? ''Er denne spesielt god?'' Finnes det gode aquavitter da? Det står nå lutefisk utapå, så da passer vel den ekstra godt da, dessuten ser det jo litt profft ut. 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 10. desember 2008 Skrevet 10. desember 2008 ''Men Jahn Otto er faktisk en ekspert på en av mine norske favorittmalere, Gunnar S. Gundersen (død).'' Jøss, bare det at du har en FAVORITTMALER er jo mer enn imponerende! ''Jøss, bare det at du har en FAVORITTMALER er jo mer enn imponerende!'' Koffor det? 0 Siter
Lillemus Skrevet 10. desember 2008 Skrevet 10. desember 2008 ''ROTFLOL!!!!!'' Har glemt ka det der betydde, eller har tastaturet hengt seg opp? ROTFLOL = rolling on the floor laughing out loud 0 Siter
tonie Skrevet 10. desember 2008 Skrevet 10. desember 2008 Jeg hadde i alle fall blitt skuffa hvis jeg var invitert på lutefisk og fikk kokt torsk. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 10. desember 2008 Skrevet 10. desember 2008 Hadde du blitt skuffa om du var innvitert ut på konsert med Anne Sophie Mutter og så viste det seg at det var Hanne Krogh som holdt konsert i stedenfor? Hahaha! :oD 0 Siter
meg__123! Skrevet 10. desember 2008 Skrevet 10. desember 2008 jeg hadde blitt kjempe skuffa.. elsker lutefisk, og torsk kan overhodet ikke sammenliknes.. 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 11. desember 2008 Skrevet 11. desember 2008 ''Jøss, bare det at du har en FAVORITTMALER er jo mer enn imponerende!'' Koffor det? Fordi jeg er skikkelig dårlig på den delen av kulturlivet vårt, og jeg personlig har ingen slike tanker. :-) 0 Siter
morsan Skrevet 11. desember 2008 Skrevet 11. desember 2008 Akevitt blir servert selvfølgelig, men ikke på meg. Jeg har nemlig litt dårlig erfaring fra lutefisklaget i 1993 og etter det har jeg ikke rørt det;o) Er denne spesielt god? Gammel Opland er den beste akevitten:-) 0 Siter
Dorthe Skrevet 11. desember 2008 Skrevet 11. desember 2008 Gammel Opland er den beste akevitten:-) Helt enig 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 11. desember 2008 Skrevet 11. desember 2008 Fordi jeg er skikkelig dårlig på den delen av kulturlivet vårt, og jeg personlig har ingen slike tanker. :-) Ok. For 9 år siden var eg ikkje spesiellt interessert i kunst eg heller, så det kan fort forandre seg. Her er ett av Gunnar S sine bilder: http://www.nrk.no/img/135937.jpeg 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 11. desember 2008 Skrevet 11. desember 2008 Ok. For 9 år siden var eg ikkje spesiellt interessert i kunst eg heller, så det kan fort forandre seg. Her er ett av Gunnar S sine bilder: http://www.nrk.no/img/135937.jpeg Eh... Det der blir neppe lagt til i favorittlista mi noen gang... Jeg er nærmere "Elg i solnedgang". ;-) 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 11. desember 2008 Skrevet 11. desember 2008 Eh... Det der blir neppe lagt til i favorittlista mi noen gang... Jeg er nærmere "Elg i solnedgang". ;-) http://dmteamone.files.wordpress.com/2008/04/moose2.jpg Eller den litt mere romantiske utgaven? http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00501/kamel_501035b.jpg 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 11. desember 2008 Skrevet 11. desember 2008 http://dmteamone.files.wordpress.com/2008/04/moose2.jpg Eller den litt mere romantiske utgaven? http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00501/kamel_501035b.jpg Kjære Geir. På det første bildet manglet det solnedgang. På det siste bildet manglet det elg. God bedring-klem fra 0 Siter
Gjest VKF Skrevet 12. desember 2008 Skrevet 12. desember 2008 Hadde jeg vært kokk, ville jeg vært sjeleglad for å lage i stand torskemiddag i stedet for den heslige lutefisken. Det høres helt konge ut. Var disse linkene jeg fant i farta: http://www.aperitif.no/index.db2?id=93505 http://dinmat.aftenposten.no/Finn-oppskrifter/Oppskrifter/Middag/Fisk-og-skalldyr/Hvit-fisk/Bakt-torsk-med-chorizo-p%C3%B8lse Du hadde helt rett du. Kokken har vært her for en samtale og hun fikk velge både forett, hovedrett (mellom torsk og lutefisk) og dessert. Lutefisk er noe dritt, sa hun ;o) Hun høres proff ut og det blir baconsurret torsk:-) Det er litt over en uke til, så vi rekker å informere folk. Selv om noen kan bli skuffet over menyendringen, så tror jeg likevel de fleste vil sette pris på å få laget mat av en kokk, isteden for av oss, hvor resultatet har vært høyst varierende ;o) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 12. desember 2008 Skrevet 12. desember 2008 Du hadde helt rett du. Kokken har vært her for en samtale og hun fikk velge både forett, hovedrett (mellom torsk og lutefisk) og dessert. Lutefisk er noe dritt, sa hun ;o) Hun høres proff ut og det blir baconsurret torsk:-) Det er litt over en uke til, så vi rekker å informere folk. Selv om noen kan bli skuffet over menyendringen, så tror jeg likevel de fleste vil sette pris på å få laget mat av en kokk, isteden for av oss, hvor resultatet har vært høyst varierende ;o) ''Lutefisk er noe dritt, sa hun ;o) '' Bra dame. Det høres ut til å bli en veldig hyggelig kveld. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.