Gå til innhold

Raclette?


Gjest raclettern

Anbefalte innlegg

Gjest raclettern
Skrevet

Har en slik en som har støvet ned. Tenkte å prøve den i morgen. Bruker man å ha den på stuebordet eller blir det stekeos og fettsprut i hele stua da? Hva pleier dere å ha slags mat på?

Skrevet

Det eneste jeg vet er at man skal ha veldig små biter kjøtt for at de skal bli grillet. Vil ikke tro at det blir mye røyk og sånn, for den er jo beregnet for å ha inne.

Skrevet

Vi pleide å ha den på spisebordet. Forskjellige hvite oster i formene og marinert/krydret kjøtt (helst penslet med olje), pølsebiter og sånt på topp-plata. Vi hadde også kokte poteter til og salat eller f.eks. babymais som gjerne grillet litt på toppen. Godt!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...