Gjest raclettern Skrevet 18. desember 2008 Skrevet 18. desember 2008 Har en slik en som har støvet ned. Tenkte å prøve den i morgen. Bruker man å ha den på stuebordet eller blir det stekeos og fettsprut i hele stua da? Hva pleier dere å ha slags mat på? 0 Siter
Elis31 Skrevet 18. desember 2008 Skrevet 18. desember 2008 Det eneste jeg vet er at man skal ha veldig små biter kjøtt for at de skal bli grillet. Vil ikke tro at det blir mye røyk og sånn, for den er jo beregnet for å ha inne. 0 Siter
Lillemus Skrevet 18. desember 2008 Skrevet 18. desember 2008 Vi pleide å ha den på spisebordet. Forskjellige hvite oster i formene og marinert/krydret kjøtt (helst penslet med olje), pølsebiter og sånt på topp-plata. Vi hadde også kokte poteter til og salat eller f.eks. babymais som gjerne grillet litt på toppen. Godt! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.