Gjest zilja Skrevet 27. desember 2008 Skrevet 27. desember 2008 Har et kalkunbryst som er ferdigstekt. Tenkte å ha det til middag i dag, men hvordan varme det? Er det noen kloke hoder som kan hjelpe meg? 0 Siter
flowy Skrevet 27. desember 2008 Skrevet 27. desember 2008 Jeg varmet det bare på lav varme (100 gr) med litt smør og noen svisker i en ildfast form med folie over i cirka en time. Du kan også servere det kaldt (romtemperert) med varm saus til. 0 Siter
Gjest zilja Skrevet 27. desember 2008 Skrevet 27. desember 2008 Jeg varmet det bare på lav varme (100 gr) med litt smør og noen svisker i en ildfast form med folie over i cirka en time. Du kan også servere det kaldt (romtemperert) med varm saus til. Tusen takk Prøver det. 0 Siter
Åsemor Skrevet 27. desember 2008 Skrevet 27. desember 2008 Jeg ville tatt det i microen. Det gjør vi alltid med ferdiggrillet kylling iallfall. 0 Siter
Faure Skrevet 27. desember 2008 Skrevet 27. desember 2008 Jeg varmet det bare på lav varme (100 gr) med litt smør og noen svisker i en ildfast form med folie over i cirka en time. Du kan også servere det kaldt (romtemperert) med varm saus til. Svisker? Hva er det for noe kongelig tull? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 27. desember 2008 Skrevet 27. desember 2008 Jeg varmet det bare på lav varme (100 gr) med litt smør og noen svisker i en ildfast form med folie over i cirka en time. Du kan også servere det kaldt (romtemperert) med varm saus til. Slik ville jeg også gjort det ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.