Gå til innhold

Tapas - kaldt eller varmt?


Anbefalte innlegg

Gjest JulieUmulie
Skrevet

Jeg skal ha venner på tapas i kveld. Lurer på om det er vanlig å servere varmt, kaldt eller lunkent??? Det gjelder spesielt kjøttboller, reker i saus og stekte kyllingbiter. (Salat, brød o.l. skal selvsagt være kaldt.)

mariaflyfly
Skrevet

Rekene kan godt være lunka, for det bør nesten være det siste du ordner i stand. :) (Lag marinaden ferdig på forhånd, legg rekene/sampien i marinaden 15-20 min, og så freser du dem som det siste du lager i stand rett før gjestene kommer).

Kjøttbollene kan godt være kalde, men hvis du skal ha dem i en liten tomatsaus eller noe, kan de være varme eller lunka.

Skrevet

Kjøttboller bør være varme, scampi pleier å bli servert med kokende olje - men de kan like gjerne være "lune" så det fint heter :) Eller lunka på godt norsk :) Kyllinglår (?) kan være lunka, eller kalde..

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...