Hope Skrevet 29. april 2009 Skrevet 29. april 2009 Hei, skal ha en jentekveld snart og skal servere en knall god indisk rett. Som tilbehør skal jeg ha nan-brød, chutney og ris. MÅ jeg ha salat? Det er jo ikke typisk indisk, da. Er det noe annet jeg bør heller ha med? Håper noen vet bedre enn meg 0 Siter
Gjest kokkelura Skrevet 29. april 2009 Skrevet 29. april 2009 Piff-paff, grillkryder, rømme majones + skjært loff! Nam! 0 Siter
Gjest Løveføtter Skrevet 29. april 2009 Skrevet 29. april 2009 Piff-paff, grillkryder, rømme majones + skjært loff! Nam! Du glemte stuede tyttebær... 0 Siter
Gjest Løveføtter Skrevet 29. april 2009 Skrevet 29. april 2009 Mmmm høres veldig godt ut, jeg er veldig glad i indisk mat ;o) Jeg pleier å ha en yoghurtdressing hvis det er sterk mat. Har en knallgod oppskrift, hvis du vil ha. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 29. april 2009 Skrevet 29. april 2009 Nei, du må ikke ha salat, selv om mange synes det er godt og friskt med litt grønt ved siden av. Men raita og papadums er godt - og enkelt - å ha med! 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 29. april 2009 Skrevet 29. april 2009 Kunne du tenke deg å dele oppskriften? *smiler pent* 0 Siter
Hope Skrevet 29. april 2009 Forfatter Skrevet 29. april 2009 Du glemte stuede tyttebær... Seriøst? Tyttebær, grillkrydder og rømmemajones? Ehm...noe jeg ikke har fått med meg, tror jeg, for det der er da jommen ikke mye indisk, vel? ...Usj... 0 Siter
fresja Skrevet 29. april 2009 Skrevet 29. april 2009 Seriøst? Tyttebær, grillkrydder og rømmemajones? Ehm...noe jeg ikke har fått med meg, tror jeg, for det der er da jommen ikke mye indisk, vel? ...Usj... Det var en (tidligere) doler som brukte stuede tyttebær (hva det nå enn måtte være) til allslags mat. 0 Siter
Hope Skrevet 29. april 2009 Forfatter Skrevet 29. april 2009 Kunne du tenke deg å dele oppskriften? *smiler pent* Til 2-3-personer: 1 boks creme fraiche 2 ts karri 2 ss garam masala 2 løk 1 boks annanas 3 kyllingfileter 5 ss revet ost en dæsj hvitløk Kyllingfilet legges i biter i ildfast form. Rør sammen creme fraiche med krydder og hvitløk, og 5 ss revet ost. Hiv løk og annanas over kyllingen. Hell balndingen over. Hiv enda mer ost på toppen. Inn i ovnen på 180 grader, 30 minutter. Dette blir en herlig, spicy og kremete rett. Osten gjør at sausen blir fyldig og snadder Bon apetit! *smiler pent tilbake* 0 Siter
Hope Skrevet 29. april 2009 Forfatter Skrevet 29. april 2009 Det var en (tidligere) doler som brukte stuede tyttebær (hva det nå enn måtte være) til allslags mat. Ugg! 0 Siter
Hope Skrevet 29. april 2009 Forfatter Skrevet 29. april 2009 Til 2-3-personer: 1 boks creme fraiche 2 ts karri 2 ss garam masala 2 løk 1 boks annanas 3 kyllingfileter 5 ss revet ost en dæsj hvitløk Kyllingfilet legges i biter i ildfast form. Rør sammen creme fraiche med krydder og hvitløk, og 5 ss revet ost. Hiv løk og annanas over kyllingen. Hell balndingen over. Hiv enda mer ost på toppen. Inn i ovnen på 180 grader, 30 minutter. Dette blir en herlig, spicy og kremete rett. Osten gjør at sausen blir fyldig og snadder Bon apetit! *smiler pent tilbake* Jah, ser man det...jeg skrev alt under hverandre, men du verden, her kom alt på linje...Håper du skjønner likevel 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 29. april 2009 Skrevet 29. april 2009 Til 2-3-personer: 1 boks creme fraiche 2 ts karri 2 ss garam masala 2 løk 1 boks annanas 3 kyllingfileter 5 ss revet ost en dæsj hvitløk Kyllingfilet legges i biter i ildfast form. Rør sammen creme fraiche med krydder og hvitløk, og 5 ss revet ost. Hiv løk og annanas over kyllingen. Hell balndingen over. Hiv enda mer ost på toppen. Inn i ovnen på 180 grader, 30 minutter. Dette blir en herlig, spicy og kremete rett. Osten gjør at sausen blir fyldig og snadder Bon apetit! *smiler pent tilbake* ÅÅÅÅÅ, tusen takk. Denne retten skal prøves av meg også ;O) 0 Siter
Hope Skrevet 29. april 2009 Forfatter Skrevet 29. april 2009 Mmmm høres veldig godt ut, jeg er veldig glad i indisk mat ;o) Jeg pleier å ha en yoghurtdressing hvis det er sterk mat. Har en knallgod oppskrift, hvis du vil ha. Ja takk, alt nytt er gøy ) 0 Siter
Hope Skrevet 29. april 2009 Forfatter Skrevet 29. april 2009 ÅÅÅÅÅ, tusen takk. Denne retten skal prøves av meg også ;O) Bare hyggelig, den er virkelig god og jeg får mye skryt for den. Verdt å prøve, håper du liker den ) 0 Siter
flowy Skrevet 29. april 2009 Skrevet 29. april 2009 Jeg pleier å ha raita og indisk pickles. Kanskje papadums også. Indisk mat er knallgodt. Jeg må ha raita, pickles og chutney. Smakene utfyller hverandre utrolig godt. 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 29. april 2009 Skrevet 29. april 2009 Til 2-3-personer: 1 boks creme fraiche 2 ts karri 2 ss garam masala 2 løk 1 boks annanas 3 kyllingfileter 5 ss revet ost en dæsj hvitløk Kyllingfilet legges i biter i ildfast form. Rør sammen creme fraiche med krydder og hvitløk, og 5 ss revet ost. Hiv løk og annanas over kyllingen. Hell balndingen over. Hiv enda mer ost på toppen. Inn i ovnen på 180 grader, 30 minutter. Dette blir en herlig, spicy og kremete rett. Osten gjør at sausen blir fyldig og snadder Bon apetit! *smiler pent tilbake* Gjett om jeg ble sulten nå!! Den hørtes kjempegod ut! Og virket ikke så vanskelig å lage heller!! Tusen takk :-) 0 Siter
Gjest Løveføtter Skrevet 29. april 2009 Skrevet 29. april 2009 Ja takk, alt nytt er gøy ) 5 dl naturell yoghurt 1 tomat ½ løk 1 cm skrellet agurk 1 ½ ts salt pepper 1 kokt potet Litt persille eller gressløk Hvitløk 1-2 fedd Alt skjæres i små små biter. Persillen klipper jeg i en kopp... Alt blandes til slutt sammen. Veldig godt til sterk indisk mat, nøytraliserer litt det sterke. 0 Siter
Gjest Løveføtter Skrevet 29. april 2009 Skrevet 29. april 2009 Seriøst? Tyttebær, grillkrydder og rømmemajones? Ehm...noe jeg ikke har fått med meg, tror jeg, for det der er da jommen ikke mye indisk, vel? ...Usj... Nei, det er ikke seriøst ;o) Men tror det er kokkelura som gnålte om piffpaff krydder og stuede tyttebær osv... til alle som skrev om mat for en stund siden... 0 Siter
Gjest togli Skrevet 29. april 2009 Skrevet 29. april 2009 Papadoum med dip synes jeg er utrolig godt ved siden av indisk mat, evt som forrett. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.