Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

bør man har i et brød med cirka 650 g hvetemel?

Svar oppgis i ml - milliliter.

5 ml = 1 teskje

Takker! :-)

Skrevet

Går for 6 ml jeg. ^^

Jeg ville ikke gått for mer enn halvparten!:-)

Skrevet

Går for 6 ml jeg. ^^

Sorry, det ble feil. Jeg ville gått for 10-15 ml.

Skrevet

Det tilsvarer cirka 13 dl hvetemel.

Bruker en "dæsj" sånn på skjønne jeg da. Tilsvarer kanskje en teskje ja :-). Bare ikke ha for mye salt i, så går det nok bra skal du se :-)

Gjest for mye?
Skrevet

2-3 teskjeer, altså? =O

Det høres mye ut. 1 teskjei holder vel lenge til en såpass liten deig.

Gjest Adekvat
Skrevet

Hm... men da liker du ikke salt, da vel? :-)

Har sjekket mange oppskrifter, og virker som 6 ml er moderat...

En kilo salt tar man i til slutt.

Skrevet

Du snakker om pepper nå!

Du burde prøve et kilo natron også :-)

Gjest Adekvat
Skrevet

Du snakker om pepper nå!

Atsjoo! Det vil jeg ikke anbefale :P

Skrevet

Du burde prøve et kilo natron også :-)

Er spent på dette brødet jeg... *s*

Skrevet

Ja, eller hornsalt...

Yes, prøv det :-). Men pass på så ikke huset eksploderer!

Skrevet

Yes, prøv det :-). Men pass på så ikke huset eksploderer!

Hehe..:-))

Skrevet

Når jeg baker av en kilo mel bruker jeg en "klype" salt, det er noe sånn som 1-2 ml. Det er lite, men det gjør faktisk en ganske stor forskjell. Men jeg bruker veldig lite salt i matlaging, da.

Skrevet

Ml??? Man måler ikke salt i ml i en brødoppskrift. Jeg ville brukt 1 ts salt på 0,5 l væske. Veier aldri melet, bare har i det grove etter mål og så hiver jeg oppi hevtemel til deigen er passe. :o)

brilleslangen
Skrevet

Jeg pleier å droppe saltet i baksten, blir godt spiselig brød likevel:-)

Skrevet

Jeg pleier å droppe saltet i baksten, blir godt spiselig brød likevel:-)

Jeg kan nesten ikke tenke med noe som smaker vemmeligere enn brød som er for lite saltet. Det blir en ekkel og karakterløs smak:-(

Skrevet

Hm... da ville jeg heller droppet potetgullet og pommes fritesen... :-) Og saltet på nøttene.

For brød uten salt - det er ikke godt altså. :-)

Helt enig med deg. Jeg bruker som Lillemus ca. 1 tsk. salt til 0,5 ltr. veske.

Skrevet

Jeg pleier å droppe saltet i baksten, blir godt spiselig brød likevel:-)

Jeg glemte saltet i en brøddeig forleden og de ble veldig smakløse. :o(

Skrevet

Joda. :-)

Men jeg hadde fått en oppskrift, som jeg ville prøve, men saltmengden var ikke oppført... det var cirka 5 dl væske i denne så da passet det sikkert bra med 6 ml salt.

Høres ut som en passelig saltmengde etter min smak i alle fall. :o)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...