Mrs D Skrevet 5. oktober 2009 Skrevet 5. oktober 2009 Og maten du kjøper på Rema, er den spikka av nissen og hjelperne hans oppe på Nordpolen? 0 Siter
morsan Skrevet 5. oktober 2009 Skrevet 5. oktober 2009 ''Holder ikke forskerne på å utvikle en metode som gjør at man kan "gro fram" kjøtt i laboratorium?'' Er det quorn du tenker på? Høres fint ut: http://www.quorn.no/WhatIsQuorn/ men jeg tror jeg står over. Utgangspunktet er en form for sopp og da er det ikke snakk om kantareller. Dette behandles på mange måter og ender opp i en kjøttlignende masse. Jeg står over. Nei, jeg mener å huske at det IKKE er et "blandingsprodukt", men "ekte kjøtt, dog ikke fra levende dyr. Høres helt sprøtt ut. 0 Siter
Gjest mozilla Skrevet 5. oktober 2009 Skrevet 5. oktober 2009 Vet du hva som skjer om vi ikke jakter? Det blir for mye elg og de vil få sykdommer. Tror du det blir en bedre død for skogens konge? 0 Siter
Ysah Skrevet 5. oktober 2009 Skrevet 5. oktober 2009 Jeg liker ikke jakt, fordi det anses som en sport. De jegerne som mener de skyter dyr fordi de tror det er nødvendig og dermed ser noe heroisk over det, lyver. De skyter fordi de ser sport i det, så enkelt er det. Jeg kommer fra en jaktfamilie delux, og senest igår traff jeg på fetteren min som ble hyllet av bestefaren, onkelen min osv, for at han hadde klart å skyte to dyr i forrige uke. Jeg spiser kjøtt, og jeg mener ikke at vi ikke skal drepe dyr, men jeg liker ikke denne sporten. Bra skrevet. 0 Siter
morsan Skrevet 5. oktober 2009 Skrevet 5. oktober 2009 ''Holder ikke forskerne på å utvikle en metode som gjør at man kan "gro fram" kjøtt i laboratorium?'' Huff. Selv skal jeg fortsatt ha min biff blodig - og oksen skal definitivt ha vært i live for at jeg skal sette tenna i den! Ser ut til at biffen fortsatt må komme fra et levende dyr, men kjøttdeig kan trolig dyrkes fram om noen år: http://arkiv.na24.no/Nyhet/134972/Dyrker+frem+kunstig+kj%C3%B8tt.html 0 Siter
morsan Skrevet 5. oktober 2009 Skrevet 5. oktober 2009 ''Holder ikke forskerne på å utvikle en metode som gjør at man kan "gro fram" kjøtt i laboratorium?'' Er det quorn du tenker på? Høres fint ut: http://www.quorn.no/WhatIsQuorn/ men jeg tror jeg står over. Utgangspunktet er en form for sopp og da er det ikke snakk om kantareller. Dette behandles på mange måter og ender opp i en kjøttlignende masse. Jeg står over. http://arkiv.na24.no/Nyhet/134972/Dyrker+frem+kunstig+kj%C3%B8tt.html 0 Siter
trampetroll Skrevet 5. oktober 2009 Skrevet 5. oktober 2009 ''Hvor mener du vi skal få kjøttet fra uten å drepe dyr? '' Holder ikke forskerne på å utvikle en metode som gjør at man kan "gro fram" kjøtt i laboratorium? Høres veldig rart ut, men mener å ha hørt noe om dette. http://www.forskning.no/artikler/2008/april/178227 0 Siter
morsan Skrevet 5. oktober 2009 Skrevet 5. oktober 2009 http://www.forskning.no/artikler/2008/april/178227 Takk for utfyllende artikkel.-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. oktober 2009 Skrevet 5. oktober 2009 http://arkiv.na24.no/Nyhet/134972/Dyrker+frem+kunstig+kj%C3%B8tt.html *Ekstremt skeptisk* Kommer neppe til å spise det der nei. 0 Siter
Janna Skrevet 5. oktober 2009 Skrevet 5. oktober 2009 Jeg synes ikke synd på elgen, den er det for mye av, og bestanden må tynnes ut. Jeg synes det er mye verre det at man bruker milliner av kroner på å jakte på en av verdens mest utrydningstruede arter med helikopter. Nemlig ulven. Den er sjangseløs.. 0 Siter
Gjest mozilla Skrevet 5. oktober 2009 Skrevet 5. oktober 2009 Jeg synes ikke synd på elgen, den er det for mye av, og bestanden må tynnes ut. Jeg synes det er mye verre det at man bruker milliner av kroner på å jakte på en av verdens mest utrydningstruede arter med helikopter. Nemlig ulven. Den er sjangseløs.. Har du barn og bor i skogen hvor det er ulver? Føler du deg trygg? De fleste som vil verne om farlige rovdyr bor sannsynligvis i byer? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.