Gjest Haster - maten er snart ferdig Skrevet 18. oktober 2009 Skrevet 18. oktober 2009 Den har snart stått tiden sin, lukter godt og alt virker bra Men den har ingen lekker overflate, det ser "kjøtt" ut. Jeg ønsker at den skal være gylden og pen, hva gjør jeg da? 0 Siter
Gjest ikke det at jeg har peiling da :) Skrevet 18. oktober 2009 Skrevet 18. oktober 2009 Varme noe godt smør i pannen og la den få noen min på hver side der? 0 Siter
Tvillingmamma Skrevet 18. oktober 2009 Skrevet 18. oktober 2009 Skulle sikkert vært brunet i panna før du puttet den i ovnen for å få den fine stekeoverflaten 0 Siter
Gjest Haster - maten er snart ferdig Skrevet 18. oktober 2009 Skrevet 18. oktober 2009 Skulle sikkert vært brunet i panna før du puttet den i ovnen for å få den fine stekeoverflaten Ja, tenkte på det jeg også. Litt for sent Kjørte ribbebehandling på den jeg da, høy temperatur høyt oppe i ovnen, funket rimelig greit det også 0 Siter
Gjest Haster - maten er snart ferdig Skrevet 18. oktober 2009 Skrevet 18. oktober 2009 Varme noe godt smør i pannen og la den få noen min på hver side der? Det skulle nok vært gjort før steking i ovnen Hadde nok gått etterpå også men var ikke lysten på å herje såpass med den (det var et lår også så den ville vært for stor for vanlig panne, jeg har dog sånn kjempestor så det ville gått) Jeg gikk for ribbebehandling, høy temperatur høyt oppe i oven. Det fungerte også ganske bra 0 Siter
Tvillingmamma Skrevet 18. oktober 2009 Skrevet 18. oktober 2009 Ja, tenkte på det jeg også. Litt for sent Kjørte ribbebehandling på den jeg da, høy temperatur høyt oppe i ovnen, funket rimelig greit det også hehe, det var godt at resultatet ble bra til slutt 0 Siter
Gjest Haster - maten er snart ferdig Skrevet 18. oktober 2009 Skrevet 18. oktober 2009 hehe, det var godt at resultatet ble bra til slutt *ler* Stekte den mange timer på svak varme og vet du, den ble nesten for mør Hele steika var smørmjuk, så det var helt klart rette måten å tilberede på. Så var det det å huske brun, pen steikeskorpe neste gang da 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.