Gjest mangler det noe? Skrevet 21. oktober 2009 Skrevet 21. oktober 2009 Hva tar dere med? Har tenkt: - Spekeskinke, fenalår, varierte typer spekepølser - eggerøre - potetsalat - salat - rømme, smør, flatbrød, baguetter 0 Siter
Gjest Melis34 Skrevet 21. oktober 2009 Skrevet 21. oktober 2009 Sild?? aner ikke om det er vanlig,men.... 0 Siter
Gjest mangler det noe? Skrevet 21. oktober 2009 Skrevet 21. oktober 2009 Sild?? aner ikke om det er vanlig,men.... Nei, vil ikke ha koldtbord - bare spekemat med tilbehør. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 21. oktober 2009 Skrevet 21. oktober 2009 Vi pleier å ha kokt grønn asparges med vinaigrette på sammen med spekemat. Det er snadder :-) 0 Siter
Glimtipper Skrevet 21. oktober 2009 Skrevet 21. oktober 2009 http://www.coop.no/ncms.aspx?id=61AF64DC-1DA3-4390-B6EE-F6732D8068EE 0 Siter
Gjest trådstarter Skrevet 21. oktober 2009 Skrevet 21. oktober 2009 http://www.coop.no/ncms.aspx?id=61AF64DC-1DA3-4390-B6EE-F6732D8068EE Takk:) 0 Siter
Gjest trådstarter Skrevet 21. oktober 2009 Skrevet 21. oktober 2009 Vi pleier å ha kokt grønn asparges med vinaigrette på sammen med spekemat. Det er snadder :-) Ja, det er kjempegodt, men litt usikker på om jeg skal lage det når vi blir så mange (ca 30). 0 Siter
Gjest trådstarter Skrevet 21. oktober 2009 Skrevet 21. oktober 2009 Jeg liker at det er loff. Enig, men for å slippe å dra og handle samme dag som selskapet er, her jeg vurdert baguetter. Men det er kanskje ikke like bra? 0 Siter
Gjest jeg gjør det sånn Skrevet 22. oktober 2009 Skrevet 22. oktober 2009 Jeg deler alltid opp melon, frukt og litt grønsaker også. Drev catering for noen år siden, da med slikt, og da hadde vi eksotiske frukter til. Det er kjempegodt. I tillegg er det deilig med noen gode oster til. Og så blir alt litt mer eksklusivt ) 0 Siter
Gjest trådstarter Skrevet 22. oktober 2009 Skrevet 22. oktober 2009 Jeg deler alltid opp melon, frukt og litt grønsaker også. Drev catering for noen år siden, da med slikt, og da hadde vi eksotiske frukter til. Det er kjempegodt. I tillegg er det deilig med noen gode oster til. Og så blir alt litt mer eksklusivt ) Lurt! Takk for tips. Jeg lurer på hvor mye jeg kan gjøre dagen før, uten at kvaliteten blir for dårlig, og vurderer kun å koke potetene som skal benyttes i potetsalaten dagen i forveien. Eller kan man lage hele potetsalaten dagen før? 0 Siter
Gjest prust Skrevet 22. oktober 2009 Skrevet 22. oktober 2009 Lurt! Takk for tips. Jeg lurer på hvor mye jeg kan gjøre dagen før, uten at kvaliteten blir for dårlig, og vurderer kun å koke potetene som skal benyttes i potetsalaten dagen i forveien. Eller kan man lage hele potetsalaten dagen før? Potetsalaten blir best om du lager den en dag eller to i forkant :-) 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 22. oktober 2009 Skrevet 22. oktober 2009 Lurt! Takk for tips. Jeg lurer på hvor mye jeg kan gjøre dagen før, uten at kvaliteten blir for dårlig, og vurderer kun å koke potetene som skal benyttes i potetsalaten dagen i forveien. Eller kan man lage hele potetsalaten dagen før? Potetsalaten kan godt lages dagen før, da setter den seg og blir bedre. Bare husk at potene ofte suger litt væske, så den ikke blir for tørr. Potetsalat til spekemat er knallgodt! Tar du imot dolere på besøk? ;o) 0 Siter
Gjest jeg gjør det sånn Skrevet 23. oktober 2009 Skrevet 23. oktober 2009 Lurt! Takk for tips. Jeg lurer på hvor mye jeg kan gjøre dagen før, uten at kvaliteten blir for dårlig, og vurderer kun å koke potetene som skal benyttes i potetsalaten dagen i forveien. Eller kan man lage hele potetsalaten dagen før? Jeg lager så mye som mulig dagen før, så slipper jeg å stresse. Og potetsalaten blir bare bedre om den får stått litt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.