Gå til innhold

Rødflammende hud


Gjest Enn
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Enn

Jeg har i ca 2 mnd hatt en rødflammende hud rundt analåpningen, med en radius på ca 10 cm. Området kjennes varmt,men det klør ikke og ingen andre plager med det heller.Når jeg trykker på huden går rødheten bort, men kommer straks tilbake når trykket fjernes. Hva kan dette være?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jon Langeland, hudlege

Hei ! Du gir ganske sparsomme opplysninger og vil kanskje gjøre det samme om du går til legen?. Med i historien hører også om du har hatt liknende plager tidligere, problemer med tarmer eller avføring, hemorroider, utslett andre steder på kroppen, sår eller utslett i analregionen eller noen form for fysisk/ seksuell kontakt forut for plagene evt også om du har vært ute og reist. Forskjellige typer utslett som eksem og psoriasis er ikke uvanlig i dette området, men gir vanligvis ikke betennelsestegn i utgangspunktet, noe varmeøkningen kan tyde på. Jeg foreslår at du kontakter legen din for å se nærmere på dette, evt hudlege. Dersom du ikke kan utelukke muligheten for kontaktsmitte og/ eller plagene har oppstått etter en form for seksuell kontakt, kan Olafiaklinikken være det stedet som har best kompetanse til å finne diagnostisere og behandle dette. Mvh Hudlegen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...