Gå til innhold

hvite tørre felt/prikker på penis


Gjest samartin
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest samartin

hei, mannen min fikk først en prikk (3-4-mm i diameter) på penis som hadde tørr hvit hud på toppen. når man har skrapt denne av, er det liksom ett glatt arr der. Akkurat som huden blir glattere der man har hatt ett arr. Og så plutslig er det dukket opp en helt lik på andre siden av penis også... huden der har mistet "rynkene" sine, og det er liksom glatt hud igjen som i ett arr. hva kan dette hver :( det er ikke talgkjerteler eller noe sånt, det er helt sikkert. Takknemlig for svar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jon Langeland, hudlege

Hei ! Det finnes forskjellige typer utslett som kan komme slik du beskriver i genitalområdet. Jeg tenker på 2 muligheter avhengig av din beskrivelse og hvordan det ser ut i virkeligheten. Det ene er noe som heter lichen ruber planus som kan være røde eller rosda litt glinsende opphevede områder eller flatt men med litt annen overflatestruktur enn hud og slimhinne ellers . Disse sees ofte samtidig i munnen. En annen mulighet er en slags bindevevssykdom som kalles Lichen Sclerosus et Atrophicus(LSA) der det blir hvitlige fortykkelser i form av punkter eller felter som senere kan gå over til litt tynnere hud.. Virusbetingete forandringer ser ikke alltid ut som vorter og er noe som må has med i betraktningen ved undersøkelsen. Så han bør nok ta seg en tur til hudlege for å få undersøkt dette nærmere og for å få behandlng. Mvh Hudlegen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...