Gå til innhold

cipralex


Gjest hafon33
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest hafon33

Har fått foreskrevet Cipralex pga tvangstanker. Øker etterhvert til 10 eller 20 mg etter legens ordre.Jeg vet at mange sikkert ikke får visse bieffekter, men det jeg leser på vedlegget er ikke artig lesning for å si det slik. Hvordan skal jeg forholde meg? Det er fare for selvmord ereksjonsvikt diare uro feber synsforstyrrelser etc etc. Hvorfor så mange bivirkninger på ett serotonin økende middel?Dette gjør meg redd. Frister mere med ett opphold ett sted med personlig oppfølging slik dem viste i dokument 2 TV2. Eksponeringsterapi..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest MedicNerd

Du trenger ikke engste deg for alle de bivirkningene! De lister opp alt som har vært rapportert, og da blir det en del punkter. Mitt råd er å forsøke dosen på 20mg, og kontakte legen din dersom du får bivirkninger. Dette med selvmordsfare og slikt gjelder mest de som sliter med depresjoner, og det gjelder ikke mange pasienter. Selv ser jeg på det som en såkalt "amerikansk advarsel" som at "WARNING: plastic bags may cause suffocation." Mange mennesker bruker Cipralex helt problemfritt - det er et temmelig snilt medikament. Bare sørg for at du er under tett oppfølging nå når du starter opp, slik at dere kan ta tak i eventuelle bivirkninger raskt.

Drit også i dokument 2. Media angriper fra tid til annen både den ene og den andre medisinen - selv om den faktisk hjelper langt flere enn den ødelegger for!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...