Solskinnspiken Skrevet 24. januar 2010 Skrevet 24. januar 2010 Etter en sverigetur for ca 12 mnd siden har jeg hatt en kassler (svinekam) i fryseren. Har ikke noe spesielle planer for middagen i dag, og da kom jeg på denne i fryseren. Men har den ligget for lenge til å være spiselig? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 24. januar 2010 Skrevet 24. januar 2010 Nei, det går helt fint ) Den tåler såpass.. 0 Siter
Solskinnspiken Skrevet 24. januar 2010 Forfatter Skrevet 24. januar 2010 Nei, det går helt fint ) Den tåler såpass.. Takk for svar! Den smakte alldeles nydelig, med sennepssaus og rotstappe :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.