Gå til innhold

Au!


Gjest Så vondt

Anbefalte innlegg

Gjest Så vondt

Visste ikke helt hvor jeg skulle legge dette innlegget, men... Nå trenger jeg virkelig hjelp.

For noen år siden fikk jeg akutt vondt i underlivet. Trodde det var i selve skjeden, men fant etter hvert ut at det måtte være rundt området med urinrøret (det var så sinnsykt vondt at jeg ikke helt klarte å plassere smerten). Så fikk jeg urinveisinfeksjon som utviklet seg til nyrebekkenetennelse. Fikk antibiotika og smertene var borte (etter to år med konstante smerter)! Så gikk det ett år med mer smerter, flere nyrebekkenbetennelser osv. Og på et eller annet vis forsvant smertene av seg selv (etter fire år hvor jeg hadde problemer med å sitte pga. smertene).

Nå er de tilbake igjen, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er så fortvilet at jeg bare vil legge meg ned. Jeg makter ikke fire år til med disse smertene. Det kjennes ut som om noen tar en kniv inn i urinrøret og vrir rundt og rundt.

Jeg har fått antibiotika og medisiner mot nervesmerter, men ingenting funker. Noen som har opplevd noe lignende og vet hva det kan være? Har vært hos både fastlege, gynekolog og urolog, men de kan ikke finne noe. Men jeg takler ikke disse smertene lengre...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...