Gå til innhold

Lurer


Gjest apelsin

Anbefalte innlegg

Gjest diabetes1

Hei cøliaker.

Jeg glemte å si at glutenfritt brød som de selger i matbutikken hvor jeg bord, det er hardt som stein, det er sukker i det, det er sirup i det og det er honning i det.

Burde ikke alle brød vært uten sukker, sirup og honning?

De som lager brødene bør jo tenke litt på folk med diabetes også.

Og burde ikke brødene som er glutenfrie vært litt myke?

Hei MayLynn.

Jeg glemte meg for her på dol skal vi være mest mulig annonyme.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/353780-lurer/page/2/#findComment-3035277
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...