Gjest segunda Skrevet 28. oktober 2010 Del Skrevet 28. oktober 2010 Jeg får overnattingsgjester i helgen og har tenkt å lage fårikål. Hvor lenge lar dere den koke? Skal hente dem på flyplassen og lurte på om jeg skule sette kjelen over før jeg drar og la den stå og putre mens jeg er borte. De kommer ca. 13.00 på lørdag, og jeg tenkte å kjøre litt rundt med dem før vi drar hjem så det blir en del timer. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355309-f%C3%A5rik%C3%A5l/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja Skrevet 28. oktober 2010 Del Skrevet 28. oktober 2010 Jeg hadde aldri turt å sette en kjele til å koke uten at noen var hjemme... Både for brann, og for at den kan brenne seg i bunnen (jeg rister litt på kjelen eller rører av og til). Det jeg ville gjort, er å koke den godt opp sånn at den godt gjennomvarm, og så satt den inn i stekeovnen på 100 grader, så kan den putre langsomt der. Jeg koker vel gjerne fårikål 3 timer, tror jeg (tar ikke tiden). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355309-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3051411 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 28. oktober 2010 Del Skrevet 28. oktober 2010 Lag den dagen i forveien og varm den opp når dere kommer tilbake fra flyplassen. Fårikål er faktisk en av de tingene som smaker best andre dagen. En annen ting som jeg har lært er at dersom man steker kjøttet i gryta først så blir den enda bedre. Men det er en smaksak og kanskje noe du burde prøve en gang før du serverer det til gjester. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355309-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3051417 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ellers Skrevet 28. oktober 2010 Del Skrevet 28. oktober 2010 Par timer. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355309-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3051427 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 28. oktober 2010 Del Skrevet 28. oktober 2010 Jeg lar det koke i ca 2.5 time. Kommer sikkert litt an på hvor mye det er i gryta og? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355309-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3051436 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bob Saget Skrevet 28. oktober 2010 Del Skrevet 28. oktober 2010 Bør ikke småkoke mer enn 2 timer, da kålen etterhvert blir til en brun graut hvis det blir særlig mye lenger. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355309-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3051438 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 28. oktober 2010 Del Skrevet 28. oktober 2010 Bør ikke småkoke mer enn 2 timer, da kålen etterhvert blir til en brun graut hvis det blir særlig mye lenger. Jeg prøvde først med 2 timer, men da var kålen altfor lite kokt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355309-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3051453 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 29. oktober 2010 Del Skrevet 29. oktober 2010 Jeg ville laget den dagen før, og varmet den opp før servering. Alt. latt den stå på lav temperatur i stekeovnen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355309-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3051567 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 29. oktober 2010 Del Skrevet 29. oktober 2010 Jeg ville ikke ha reist fra en kjel på komfyren slik - den kan tørrkoke. Som andre har sagt, ville jeg nok laget den ferdog dagen før. Fårkål er blant de retter som er best dag nr 2 :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355309-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3051601 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest speer Skrevet 29. oktober 2010 Del Skrevet 29. oktober 2010 Lag den dagen før. Fårikål er best når den varmes opp. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/355309-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3051662 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.