Gjest klokkaåtte Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 Trenger tips til litt fredagskos:-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 http://www.stabburet.no/pizza/grandiosa-taco Kombi? 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 Vi spiser ofte biff fredager. Kikk litt her: http://www.matprat.no/ Lett å finne enkle oppskrifter, ofte så bruker jeg dem som kun en base, og tilpasser etter hva jeg har, liker osv. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 Biffsnadder, lasagne (selvsagt hjemmelaget - noe annet smaker IKKE godt), burritos, enchiladas, bakte poteter med tilbehør, stekt biff med mye godt til, fondue. 0 Siter
Gjest Vizzvazz Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 Lasagne, risotto, wraps, tapas, kylling med chips eller ris, biff med bernaisesause, wok, svinekoteletter, bakt potet med bacon, mais og annet tilbehør... 0 Siter
Gjest Vizzvazz Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 Biffsnadder, lasagne (selvsagt hjemmelaget - noe annet smaker IKKE godt), burritos, enchiladas, bakte poteter med tilbehør, stekt biff med mye godt til, fondue. enig med deg, det er bare hjemmelaget som duger, spesielt min ;-) 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 http://www.stabburet.no/pizza/grandiosa-taco Kombi? Haha, beste bevis på at minus og minus ikke blir pluss. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 Biffsnadder, lasagne (selvsagt hjemmelaget - noe annet smaker IKKE godt), burritos, enchiladas, bakte poteter med tilbehør, stekt biff med mye godt til, fondue. Hjemmelaget er selvsagt best, men jeg synes f.eks. Knorr halvfabrikata-lasagne er overraskende god. Og så er den gjort i en håndvending :-). 0 Siter
Dorthe Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 Biff stroganoff, ungarsk gulasj eller biff. Jeg mener ikke halvfabrikata på gryterettene altså, men laget fra bunn og hvitløksbrød ved siden av. De posene smaker helt pyton i forhold til hjemmelaget. 0 Siter
Gjest Melis35 Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 Kiwi har mange herlige helgetilbud...så det blir biff på oss i dag ) 0 Siter
Dorthe Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 Kiwi har mange herlige helgetilbud...så det blir biff på oss i dag ) Da blir det biff på meg også. 0 Siter
Gjest FruH Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 Vi har ikke fredagskos, men lørdagskos, og er selv ganske lei både taco og pizza. Derfor blir det kanskje bakt potet, med bacon og stektmais/løk, kryddersmør o grømme. Nam, nam. Spaghetti bolognese med revet ost, lasagne med hvitløksbrød, kinesisk eller meksikansk (er ikke så stø på de rettene der) , selv er vi også glad i kjøttfondue. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 enig med deg, det er bare hjemmelaget som duger, spesielt min ;-) Ja, også min da 0 Siter
jubalong70 Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 Hjemmelaget er selvsagt best, men jeg synes f.eks. Knorr halvfabrikata-lasagne er overraskende god. Og så er den gjort i en håndvending :-). Har smakt Knorr sin, men den kan absolutt ikke måle seg med min Men det skal sies at min tar nok minst 1 time å lage... 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 Har smakt Knorr sin, men den kan absolutt ikke måle seg med min Men det skal sies at min tar nok minst 1 time å lage... Hvordan lager du din? Jeg har ingen fast oppskrift på lasagne, så jeg er stadig ute etter nye varianter ) 0 Siter
morsan Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 Haha, beste bevis på at minus og minus ikke blir pluss. LOL 0 Siter
jubalong70 Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 [quote name=Shira )' timestamp='1290184148' post='4476713] Hvordan lager du din? Jeg har ingen fast oppskrift på lasagne, så jeg er stadig ute etter nye varianter ) Har ingen oppskrift, men lager bechamelsaus som jeg har ost i. Og så lager jeg kjøttsaus med: Karbonadedeig, paprika, løk, gulrot, hermetiske tomater (gjerne med hvitløk eller basilikum), tomatpure, 3-4 fedd hvitløk, en dæsj fløte. Krydrer med: Basilikum, oregano, paprikapulver, salt, pepper, sambal oelek og litt ketchup. Så legges det lagvis: Kjøttsaus, bechamelsaus, lasagneplater, kjøttsaus osv. Avslutter med bechamelsaus og så revet ost på toppen med oregano. I stekeovnen på 200 grader i ca 20 minutter. Nam, nam 0 Siter
Gjest prust Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 Vi skal ha nylagete knekkebrød med pålegg på nå :-) 11-åringen har lært det på skolen, og de er nettopp ferdige - vi er kjempespent på hvordan de smaker! 0 Siter
Gjest Vizzvazz Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 Ja, også min da Kan jeg få oppskriften? Må teste ut om den konkurrerer ut min ;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.