Gå til innhold

Bakteriesjokk i fiskedisken


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg tror ikke begrepet "fersk" er like forstått overalt dessverre. Jeg har aldri blitt syk av fisk jeg har spist, men jeg ville blitt det om jeg hadde valgt å ete noe av det jeg noen ganger har fått. Ikke forundrer det meg at ICA var blant taperne i testen (iflg Dagsrevyen). Er nermeste butikk til meg med ferskvare, og kvaliteten på det jeg har fått der har vært alt annet en bra. Om ikke råtten, så avgjort IKKE fersk! Når fisk er bedervet merkes det heldigvis. Det som bekymrer meg mer enn bakterier er fosfat, som de pumper inn i fisk for at den skal bli hvit og fin. Men... Jeg har kanksje vært heldig. Noen naboer hos meg spiste sammen en dag, og hadde kjøpt fisk som hadde virket helt ok nede på ICA. De ble matforgifta så det holdt. Dårlige i flere dager. Etter det kjøper jeg ikke fisk fra den såkalte ferskvaren deres. Da er frossenfisken søren meg ferskere, iom at den blir frosset mes den faktisk er temmelig fersk.

Det er heldigvis en fiskehandler som holder til et stykke unna meg. Der er det ikke noe tull. Han pælmer ting om han mener det er tapt seg for mye iløpet av dagen, eller slår av på prisen. Det koster mr, men der får jeg faktisk det jeg betaler han for og.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...