Axcia Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Mitt: mangfoldig koldtbord, any time! Jeg har aldri vært noen superfan av varm mat. 0 Siter
Dorthe Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Rakørret med poteter, rømme, øl og akevit 0 Siter
morsan Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Tror jeg må si en mør og akkurat passelig stekt biff, med stekt sopp, masse deilige grønnsaker og en god saus. Med rødvin i glasset... 0 Siter
-ssi Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Småmat og lefsekling (er gift med en halling, ja...). 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Må si koldtbord jeg også. Elsker koldtbord. Når det nå nærmer seg jul må jeg også si rakørret med lefse, rømme og rødløk ) 0 Siter
Lillemus Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Det er så mange ting. ) I går var det f.eks. elggryta kjæresten lagde - vidunderlig! I kveld var det kyllingen jeg lagde til meg selv - delte opp en filet i biter og stekte den i bremykt i panna, hadde i en finhakket sjalottløk og salt, pepper, oregano og basilikum. Da kyllingen var gjennomstekt hadde jeg i en god dæsj saus av soltørkede tomater og 1/4 ts chilipasta og 1-2 ss seterrømme. Rørte det godt sammen og hadde det over en porsjon varme grønnsaker. Mmmm.... 0 Siter
Gjest prust Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Er veldig glad i biff med fløtegratinerte poteter. Spiser det veldig sjeldent, kanskje sjeldnere enn en gang pr år. Er også glad i pinnekjøtt og kokt torsk (ikke sammen da). Er glad i salater med fetaost, omelett, diverse oster osv. 0 Siter
Gjest Hmmm lurer... Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Pannekaker med nyrørt tyttebærsyltetøy på. Mmmmm..... 0 Siter
meg__123! Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 det må bli koldtbord, pinnekjøtt og lutefisk.. 0 Siter
Ablegøyer Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Det må være ferske reker og spiralloff med majones. 0 Siter
Gjest Tuppehøna Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Sushi. Sushi, sushi. sushi. 0 Siter
Gjest Nerda Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Kan være enig der, men jeg vil gjerne hatt med en god varm-mat seksjon også :-) Jeg er generelt sett veldig glad i mye mat. Skikkelig lutefisk fra fiskehandleren rett før jul. Det måltidet pleier jeg alltid å like veldig godt. Sushi, en lite stekt biff med fløtegratinerte poteter til, tapas, elgpølsene noen vi kjenner mekker, tunfisk, steinbit, breiflabb, uer.. Jeg spiser egentlig mye ful og fisk. Sånn hjemme for meg selv nyter jeg en enkel, og solid krydret kyllingwok f.eks. Nei, jeg klarer ikke å peke ut EN favoritt her. Det er få ting jeg ikke fikser å ete. Fiskepinner er ekkelt. Aldri likt det. Brokoli... er vel den ene grønnsaken jeg ikke liker spesielt godt selv om jeg spiser den 0 Siter
Gjest prust Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Kan være enig der, men jeg vil gjerne hatt med en god varm-mat seksjon også :-) Jeg er generelt sett veldig glad i mye mat. Skikkelig lutefisk fra fiskehandleren rett før jul. Det måltidet pleier jeg alltid å like veldig godt. Sushi, en lite stekt biff med fløtegratinerte poteter til, tapas, elgpølsene noen vi kjenner mekker, tunfisk, steinbit, breiflabb, uer.. Jeg spiser egentlig mye ful og fisk. Sånn hjemme for meg selv nyter jeg en enkel, og solid krydret kyllingwok f.eks. Nei, jeg klarer ikke å peke ut EN favoritt her. Det er få ting jeg ikke fikser å ete. Fiskepinner er ekkelt. Aldri likt det. Brokoli... er vel den ene grønnsaken jeg ikke liker spesielt godt selv om jeg spiser den Jeg har også få ting jeg ikke klarer å spise. Mine liker-ikke ting er disse: *rosiner *lutefisk *peanøtter 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Småmat og lefsekling (er gift med en halling, ja...). Hva er småmat? 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Stusser over at flere foreslår koldtbord, det kommer langt ned på lista hos meg! Delvis er grunnen at jeg elsker å få lakkert dandert, sammensatt og servert mat, å gå og forsyne seg selv i "hauger" blir aldri det samme. Spiller kanskje inn at jeg ikke er så glad i mye typisk norsk mat også. Rekekabaret og slikt? Usj! Jeg elsker alskens italiensk mat, og da mener jeg hverken pasta eller pizza, men snarere meget gode råvarer ganske enkelt tiberedt med nydelige (dog enkle) sauser etc. Også veldig glad i gode salater med fine dressinger og de aller beste råvarer (igjen). Skulle gjerne sett jeg var mer glad i typiske norske favoritter som pinnekjøtt, ribbe, lutefisk, rakørret, diverse koldtbordretter... det faller bare ikke i smak hos meg. 0 Siter
Holmes Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Hva er småmat? http://gfx.dagbladet.no/pub/artikkel/5/53/538/538103/UntitledX1_1213356082_1213356108.jpg Kanskje??? 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 http://gfx.dagbladet.no/pub/artikkel/5/53/538/538103/UntitledX1_1213356082_1213356108.jpg Kanskje??? Husker barna mine elsket slike! For alt jeg vet er slikt delikatesse i Valdres (men litt i tvil, da). 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Koldtbord er veldig bra, men akkurat nå kommer biff før det, også diverse skalldyr, og svineribbe med bearnaise Sier heller ikke nei takk til kinamat og rullekebab 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 6. desember 2010 Skrevet 6. desember 2010 Koldtbord er veldig bra, men akkurat nå kommer biff før det, også diverse skalldyr, og svineribbe med bearnaise Sier heller ikke nei takk til kinamat og rullekebab ''svineribbe med bearnaise'' Er det mulig!? *urk* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.