Gjest Tul29 Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Jeg er ikke spesielt glad i julemat. Hos oss går det i ribbe og kalkun. Og medisterkaker. Pinnekjøtt har jeg ingen erfaringer med. hva med dere? 0 Siter
Holmes Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Ingenting som Grandiosa på julaften. Pga den spesielle dagen kan man jo strø litt røkelse oppå den boblende osten. 0 Siter
Gjest Sognajento Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Pinnekjøtt her Ikke røkte, men vanlig tørket. Med poteter, rødkål, kålrabistappe, ertestuing, og pølser. Schnaps i form av aquavit, og øl til de voksne (neida, ingen fyll, selvsagt) - bortsett fra meg da - jeg drikker brus sammen med ungene. 0 Siter
Gjest nickitita Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Ingenting som Grandiosa på julaften. Pga den spesielle dagen kan man jo strø litt røkelse oppå den boblende osten. Du kan jo ha litt ribbefett oppå grandiosaen, da blir det litt mere jul liksom. Syltelabber smaker også fortreffelig sammen med grandiosa. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Helstekt høne. Stua tyttebær til? 0 Siter
Axcia Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Vet ikke ennå. Regner med at jeg lager både ribbe og kalkun. Selv om jeg helst vil ha koldtbord. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Vet ikke ennå. Regner med at jeg lager både ribbe og kalkun. Selv om jeg helst vil ha koldtbord. Hvordan i alle dager skal du få stekt begge deler samtidig? Har du to komfyrer? 0 Siter
Gjest hønse-Magda Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Stua tyttebær til? Det sier seg selv. 0 Siter
Gjest hønse-Magda Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Hvordan i alle dager skal du få stekt begge deler samtidig? Har du to komfyrer? Man kan steke ribben på forhånd og servere kald ribbe og varm kun. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Man kan steke ribben på forhånd og servere kald ribbe og varm kun. SÅ godt er det ikke med ribbe at jeg ville fiksa å spise den kald 0 Siter
Axcia Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Hvordan i alle dager skal du få stekt begge deler samtidig? Har du to komfyrer? Ja, jeg har det. I stedet for varmeskap/oppbevaringsskuff, har jeg ekstra stekeovn. Asko C968 http://003.kiev.ua/model/700/329/Asko-C-968.html 0 Siter
Axcia Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 SÅ godt er det ikke med ribbe at jeg ville fiksa å spise den kald Kald ribbe går an, varm ribbe er fælt. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Hos blir det ribbe med vanlig tilbehør. Må innrømme at jeg ikke er så _veldig_ glad i det, men det hører med :-). 0 Siter
-ssi Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Her serveres det kompromiss-ribbe. Gubben vil ha pinnekjøtt, jeg vil ha torsk eller kalkun. Så vi har blitt "enige" om ribbe. 0 Siter
cathlin Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Pinnekjøtt her Ikke røkte, men vanlig tørket. Med poteter, rødkål, kålrabistappe, ertestuing, og pølser. Schnaps i form av aquavit, og øl til de voksne (neida, ingen fyll, selvsagt) - bortsett fra meg da - jeg drikker brus sammen med ungene. Jeg så nettopp Helstrøm lage pinnekjøtt på tv. Fikk vannvittig lyst på pinnekjøtt! Lurer på om det er vanskelig å lage. Og om det blir mye jobb hvis det bare er til meg. 0 Siter
frosken Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Jeg så nettopp Helstrøm lage pinnekjøtt på tv. Fikk vannvittig lyst på pinnekjøtt! Lurer på om det er vanskelig å lage. Og om det blir mye jobb hvis det bare er til meg. Men pinnekjøtt er jo mat for julaften, ikke for 10.desember! Sa ikke Hellstrøm det? 0 Siter
cathlin Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Men pinnekjøtt er jo mat for julaften, ikke for 10.desember! Sa ikke Hellstrøm det? Men de satt jo og spiste det etterpå. Og det er ikke jul. Jeg må ha kjøtt! Pinnekjøtt. Jeg må lage meg pinnekjøtt. 0 Siter
frosken Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Men de satt jo og spiste det etterpå. Og det er ikke jul. Jeg må ha kjøtt! Pinnekjøtt. Jeg må lage meg pinnekjøtt. Etter den 15. 0 Siter
cathlin Skrevet 10. desember 2010 Skrevet 10. desember 2010 Etter den 15. Jeg kan ikke huske sist jeg spiste pinnekjøtt. Eller jo, nå husker jeg. Det var i begynnelsen av desember 2006. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.