Gjest Dessert Skrevet 24. desember 2010 Skrevet 24. desember 2010 Hvor lang tid i forveien kan jeg lage riskremen? Vi spiser kl. 17:00. 0 Siter
Lillemus Skrevet 24. desember 2010 Skrevet 24. desember 2010 Den kunne du fint lagd i går om den hadde stått kaldt til i dag. ) 0 Siter
Gjest winda Skrevet 24. desember 2010 Skrevet 24. desember 2010 Har du ferdig risgrøt som er kald er det bare å blande i kremen like før servering. 0 Siter
Gjest Dessert Skrevet 24. desember 2010 Skrevet 24. desember 2010 Den kunne du fint lagd i går om den hadde stått kaldt til i dag. ) Flott, da setter jeg i gang og mikser, så får den stå kaldt til i kveld. God jul:-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.