Gå til innhold

Tilbehør til kalkun


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AneM1365380603
Skrevet

Vi hadde kalkun i fjor i jula, og sønnen likte det så godt at han har bestilt det i år også. Husker ikke helt hva vi hadde til, men Waldorfsalat i allefall.

Etter tipsene her, så tror jeg at jeg lager fløtepoteter til, og da er vel saus overflødig.

Skrevet

Men er waldorfsalat så herlig? Jeg har aldri syntes det.

Ja, det er nydelig :o)

Skrevet

Vi hadde kalkun i fjor i jula, og sønnen likte det så godt at han har bestilt det i år også. Husker ikke helt hva vi hadde til, men Waldorfsalat i allefall.

Etter tipsene her, så tror jeg at jeg lager fløtepoteter til, og da er vel saus overflødig.

''Etter tipsene her, så tror jeg at jeg lager fløtepoteter til, og da er vel saus overflødig''

*Meget sjokkert*

AneM1365380603
Skrevet

''Etter tipsene her, så tror jeg at jeg lager fløtepoteter til, og da er vel saus overflødig''

*Meget sjokkert*

Så du mener at saus og fløtepoteter må til? Jeg tar i mot tips altså :) Er ikke så vanskelig å lage saus av sjyen. en dæsj fløte i, evt krydder og mel :)

Skrevet

Så du mener at saus og fløtepoteter må til? Jeg tar i mot tips altså :) Er ikke så vanskelig å lage saus av sjyen. en dæsj fløte i, evt krydder og mel :)

Jeg mener man burde ha begge deler :o)

Annonse

AneM1365380603
Skrevet

Jeg mener man burde ha begge deler :o)

Da har to stk skrevet det, så jeg kommer til å lage begge deler :o) Fort gjort :o)

Skrevet

Så du mener at saus og fløtepoteter må til? Jeg tar i mot tips altså :) Er ikke så vanskelig å lage saus av sjyen. en dæsj fløte i, evt krydder og mel :)

Ja, du må ha saus. En fløtesaus med litt godt krydder gjør seg:)

Skrevet

Men er waldorfsalat så herlig? Jeg har aldri syntes det.

Er igrunnen enig. Det ser og smaker mer som en dessert, og det skal man ha _etter_ middagen mener nå jeg. ;)

AneM1365380603
Skrevet

Ja, du må ha saus. En fløtesaus med litt godt krydder gjør seg:)

Da lager jeg det også :o) Bedre med for mye enn for lite på bordet!

Skrevet

Det aller viktigste når man lager kalkun er stuffingen! Finn en oppskrift på nettet.

Gjest annlovinda
Skrevet

Det aller viktigste når man lager kalkun er stuffingen! Finn en oppskrift på nettet.

Stuffing passer ikke når man skal ha kalkunbryst-filet da, men like greit, jeg synes ikke stuffingen er noe god...

Skrevet

Det aller viktigste når man lager kalkun er stuffingen! Finn en oppskrift på nettet.

Jeg synes det viktigste med stuffingen er at man fjerner den helt. :)

Annonse

Skrevet

Stuffing passer ikke når man skal ha kalkunbryst-filet da, men like greit, jeg synes ikke stuffingen er noe god...

Jeg syns heller ikke stuffing er godt. Ikke brdstuffing, og ikke den medisterdeig-grumsa.

Skrevet

Jeg synes det viktigste med stuffingen er at man fjerner den helt. :)

..-then it's more for me!

Skrevet

Stuffing passer ikke når man skal ha kalkunbryst-filet da, men like greit, jeg synes ikke stuffingen er noe god...

Beklager, gikk glipp av filétinformasjonen. Uansett, stuffingen er det beste med hele kalkunmåltidet syns jeg. :-)

Skrevet

Jeg syns heller ikke stuffing er godt. Ikke brdstuffing, og ikke den medisterdeig-grumsa.

''Ikke brdstuffing, og ikke den medisterdeig-grumsa.''

Det høres ikke spesieltgodt ut, nei... Men - den oppskriften Flisa la ut for noen år siden er supergod!

Karbonadedeig, hakket eple og løk og litt svisker... Og krydder, selvsagt.

Skrevet

Jeg synes det viktigste med stuffingen er at man fjerner den helt. :)

Da har du sikkert bare smakt slik kjedelig "norsk" stuffing - laget av svisker og epler. En skikkelig god amerikansk stuffing er bare helt knall!

Skrevet

Da har to stk skrevet det, så jeg kommer til å lage begge deler :o) Fort gjort :o)

Jeg mener også at begge deler er nødvendig :-)

Skrevet

Da har du sikkert bare smakt slik kjedelig "norsk" stuffing - laget av svisker og epler. En skikkelig god amerikansk stuffing er bare helt knall!

Synes stuffing er ekkelt, men det er mulig amerikanerne har forstått det. De vet i hvert fall hvordan man lager pannekaker. :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...